[DMMx角川]艦隊收藏[4]冇人開post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
夠肝咪行256 22 43偷鋁囉,D資好似火箭咁升

唔夠

唔夠咪閃北鼠東急12 5同5個鍾鋁自由組合
撈大量艦仲要甲章真係自己玩自己

不過全丙應該就唔使
睇你具體撈乜 有時直頭丙係冇

一般來說 要撈只有s出既船 如果做唔到0支援8-9成機會s就要考慮降低難度 同食桶量都係一個考慮因素
大鯨2-5仲易出過ev啦
今次目標係丙,但如果奬品吸引我會嘗試乙,上次冬活發現通乙/丙關後撈船難左好多,盡量都撈好先至過關,
而且成個活動我都係北海道旅行中,冇咩時間玩(已經有3日大半日瞓係酒店撈船)
一向丙撈完船先通甲
唔算難姐
一向丙撈完船先通甲
唔算難姐

運氣話冇就冇
一向丙撈完船先通甲
唔算難姐

運氣話冇就冇

上次我中左伏
e2撈整都冇
一向丙撈完船先通甲
唔算難姐

運氣話冇就冇

上幾次活動要開點呢d丙撈比較麻煩 上次丙撈雖然唔洗彩雲但都要再運過
一向丙撈完船先通甲
唔算難姐

運氣話冇就冇

上幾次活動要開點呢d丙撈比較麻煩 上次丙撈雖然唔洗彩雲但都要再運過

2016春要撈船都係先丙後甲,原因係甲獎勵太好食
其實都係睇獎勵又或者睇自己有無時間架姐
有時間咪先撈後甲囉

上次就乙打乙撈都無咩所謂啦,甲同乙個獎勵差咁少
一向丙撈完船先通甲
唔算難姐

運氣話冇就冇

2016春要撈船都係先丙後甲,原因係甲獎勵太好食
其實都係睇獎勵又或者睇自己有無時間架姐
有時間咪先撈後甲囉

上次就乙打乙撈都無咩所謂啦,甲同乙個獎勵差咁少

近幾次甲都只係多個章 多謝田中
話說個post 已經開左一個月
仲未爆
仲未爆

始終未有活動又未出改二 呢邊又無乜人貼圖推POST
仲未爆

垃圾驚冇人想理佢
利申:鈴谷改二變cvl我就屌田中老母

可能係引隻伊吹出來呢?
咁快活動 資都未回完
打到4-3唔夠羅盤黎
轉升下艦解下任 儲下資源先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞