[DMMx角川]艦隊收藏[4]冇人開post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
其實艦娘動畫整做難民番就最完美,係都要加啲懶黑暗劇情

花田佢能力問題
我唔覺寫得好艦娘哩個題材
一味塞d毛管戙既煽情野
唔係次次過到骨
大家都話好tvb式bbq太老套
擺明就唔收貨啦
ll 或者京吹其實咁寫係冇問題
只係艦娘咁寫我會覺得好奇怪
因為艦娘係接近完全冇軍人既心理素質既好少女好純潔 但係你唔係寫校園番而係戰鬥番喎 咁同同類比較就出事啦
劇情入面既衝突太低層次
心理起伏亦太誇張
好多時你係投入唔到

之後僭建出黎既劇情同設定都冇意思
因為唔有趣 冇驚喜
大家都知為作而作
其實艦娘動畫整做難民番就最完美,係都要加啲懶黑暗劇情

花田佢能力問題
我唔覺寫得好艦娘哩個題材
一味塞d毛管戙既煽情野
唔係次次過到骨
大家都話好tvb式bbq太老套
擺明就唔收貨啦
ll 或者京吹其實咁寫係冇問題
只係艦娘咁寫我會覺得好奇怪
因為艦娘係接近完全冇軍人既心理素質既好少女好純潔 但係你唔係寫校園番而係戰鬥番喎 咁同同類比較就出事啦
劇情入面既衝突太低層次
心理起伏亦太誇張
好多時你係投入唔到

之後僭建出黎既劇情同設定都冇意思
因為唔有趣 冇驚喜
大家都知為作而作

仲好記得最後一集在日本睇,精彩到在酒店拍晒手掌
尤其係長門打MMA同大井rider kick再拋隻イ級上半空果下
打完活動+睇完劇場版=練船

留名
係youtube 睇左集動畫,D艦娘變哂白痴妹,但仲講緊咩一航戰二航戰D 咁型既名,好難接受

一開始都睇唔明 玩左gane先明
係youtube 睇左集動畫,D艦娘變哂白痴妹,但仲講緊咩一航戰二航戰D 咁型既名,好難接受

一開始都睇唔明 玩左gane先明

有啲位係咪來自官方四格 ??? 官方四格我睇左啲
四格單行本斷左尾呀fk u
講起四格直接好似四格咁做動畫仲好
一黎劇情輕鬆,二黎好多情節都會暗示下啲艦既歷史

四格上網追返緊 有啲幾搞笑
又有啲位官方抽水 好似赤城大食咁
有套係巴哈見到招き猫畫嘅同人 都幾正 可能巴打睇過
好多顏藝 畫風我幾鐘意
https://forum.gamer.com.tw/C.php?page=1&bsn=24698&snA=14426&subbsn=0
有套係巴哈見到招き猫畫嘅同人 都幾正 可能巴打睇過
好多顏藝 畫風我幾鐘意
https://forum.gamer.com.tw/C.php?page=1&bsn=24698&snA=14426&subbsn=0

高汁

下月中諗住去香港砲雷掃下貨,日本都幾多大名嘅畫師同樂手來擺檔
真係同伊26冇緣
第一次出又撈唔到 今次又撈唔到
今早都係撈唔到13,可以收皮

一齊收皮

一齊收皮

yes
新手撈 E1 丙
鹿島 , 瑞穗X3 , 浦風 , 磯風 , 浦波 另外 谷風 , 伊19各半打
今朝9點半左右先攪掂

不過都係無好淫既e13,不過都好過食白果
左擁伊13右抱伊14

一拳一件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞