[DMMx角川]艦隊收藏[4]冇人開post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
臨活動結束前係咪掉寶率會高D?
E1乙 出 511
E3丙出伊13
但是就係唔出照月,現時1隻秋月型也沒有
臨活動結束前係咪掉寶率會高D?
E1乙 出 511
E3丙出伊13
但是就係唔出照月,現時1隻秋月型也沒有

你就好啦,我無e13
之前唔知有無人講
伊13同14既中破加埋個post=e3甲個boss最初張圖?
之前唔知有無人講
伊13同14既中破加埋個post=e3甲個boss最初張圖?

之前唔知有無人講

係呀
之前唔知有無人講

係呀

好黑暗好驚驚 唔玩了

頂你班友仔
之前唔知有無人講

係呀

好黑暗好驚驚 唔玩了

yes
之前唔知有無人講

係呀

好黑暗好驚驚 唔玩了

yes

黑暗垃圾game
懶係野咁
新手留名

出左3隻26 2隻401都冇511
臉黑提督路過
今朝8點打斬殺 斬到活動完都未斬到e3乙 仆街
練度80above 食埋伊良間宮同我大破 2支援全閃同我差20血先斬到
不過好彩撈到伊13
數左數
發覺差海風先全圖鑑
臉黑提督路過
練度80above 食埋伊良間宮同我大破 2支援全閃同我差20血先斬到
不過好彩撈到伊13

好似突然之間多左人
臉黑提督路過
不過好彩撈到伊13

哩關唔會刷閃啦
最多俾飯團
ZARA好大波
ZARA好大波

Pola正啲

Why not both
琴晚pola飲醉左酒比佢奪去左第一次

佢有邊晚冇醉?
琴晚pola飲醉左酒比佢奪去左第一次

佢有邊晚冇醉?

休肝日

利托里奧最正
已經差唔多main完開始放料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞