親手整禮物比男友,佢話我送埋啲垃圾

418 回覆
2874 Like 90 Dislike
半年紀念,諗住整個爆炸盒比佢
啫係入面癡滿哂相、機關、寫哂字咁樣
諗住紀錄依半年嚟嘅回憶
買咗好多貼紙、哂齊相、卡紙
佢平日已經話我買埋哂啲‘垃圾’
因為同佢去街個陣咁啱見到啲材料賣
而佢就一直話依啲係’垃圾’

依架同佢依緊飯
佢對自己嘅言語完全無歉意
我同佢講我用咗好多心機整
佢話我送埋啲垃圾完全無撚用

我嬲到食唔落飯
佢由我自己坐埋一邊嬲
佢自己好開心咁食緊成個餐
當無事發生過

利申 平時紀念日都會親手整卡同寫滿字比佢
佢嘅反應都係望兩眼就算
有好幾次係話隔咗成個星期先記得拆嚟睇

我係咪好蠢 仲花時間整埋啲手工野比佢
依個年代仲邊有人會花時間整手工野比人
仲要花心機寫滿哂字
我身邊啲朋友都唔會咁做
我都係變翻做一個港女乜都唔送咪算
屌 分手啦
將人地心意當係垃圾
試過整爆炸盒整撚左5個鐘
佢唔撚笑我真係捏死佢
飛左佢啦,佢都唔珍惜你嘅付出同心意
你唔只好蠢,仲好on9,你明知佢唔鍾意,你仲送喱啲做咩。送禮物原意係要對方開心,但你係送你鐘意唔係佢鍾意既野,根本本未倒置。
有時候送禮物滿足整嗰個人多啲,可能佢唔識欣賞你為付出嗰份心思啫,男仔通常都係需要啲實際嘅野,溝通下囉睇佢會唔會檢討下佢個語氣,你又觀察下佢需要啲咩囉,拍拖都係要互相遷就下架啦。
你男朋友都幾仆街

呢啲人完全唔會理人感受

同佢落去都唔會開心
事實係垃圾 比我收到真係扔左去算
size=6]721見呀!!!! 起碼俾返100萬人我呀!!!![/size=6]

突發!!!! ] 荷蘭首都大學、意大利米蘭街頭 分別驚見 林鄭壽終正寢 街招!!!!!!
https://lih.kg/1329216

荷蘭

意大利

個QR code會link去下面條片
https://youtu.be/6_RdnVtfZPY

海外手足 / 準備去旅行 /或者香港本地既 print定幫手貼
人地講明唔鍾意都仲要繼續
我朋友都話男仔其實唔鐘意呢d diy野 佢嫌好阻碇
btw唔好唔開心 下次唔好送呢d啦
男仔係咁咖啦
心思野點會欣賞
你唔係諗住好似送比女仔咁 送公仔都OK呀?
而家咪就係話你只係理自己開唔開心,冇理過收既人鍾唔鍾意囉
留番啲心機俾下個啦
我都想有個好似樓主咁有心思嘅另一半
自己一番心意比人話係垃圾真心hurt
咁你自己話平時街佢見到都會話嗰啲係垃圾,點知你轉頭就送喱啲垃圾比佢,到底係佢冇理你感受定定你冇理佢感受?
你地幾歲?
分手啦認真
唔係唔欣賞心思野,如果呢d心思攞黎DIY整個皮銀包、木錶盒、食物呢類實際野,就應該好好多。
咁好既女仔都唔珍惜
整過相簿比男朋友 佢勁開心話好鍾意(因為我窮佢事先叫我唔好送任何野,但睇得出佢都係想收生日禮物

樓主男朋友唔鍾意都算,仲要話垃圾仲要由得你嬲,其實真係好賤,樓主快啲心淡走人好過
巴打一言驚醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞