歡迎想砌模型o既巴絲入黎(2)

1001 回覆
15 Like 12 Dislike
有鋪隻AGE似GM隻卒機擺足咁多年
可以擺到啲膠自然分解
想問下光油同啞油邊隻會好用/容易用啲?
依家用緊GAIA大樽 但噴出嚟光油又唔夠光 啞油又唔夠啞
疑惑緊係咪我操作失當
W seed 基本上引左好多 mk 迷, 包括我
有冇巴絲有門路(非淘寶)在香港訂造或購買噴油抽氣箱,最好可摺疊果種,冇燈沒有所謂,畀屋企人哦我日日製造毒氣
thx 巴打 今日去行過唔見,可能比人買左,得番孟獲祝融
賣成幾千蚊wo
想問ps油有冇樽裝可以稀釋 買幾隻色罐都幾貴...

仲差部 hirm 甩毛 W 就可以開工

人在外國, 只態默默睇直播, 香港人加油
亞加力啲金屬色好似太淺 用ps應該比較好想問係咪得噴罐 因為一直都用開噴槍噴

自己買件整一個其實好易 我自己整呢個成本都唔洗200$ 不過你話摺疊就應該要去旺角啲模型舖到買了
因為距離個窗太遠 所以條排氣管買左4米再駁1.5米 抽氣都正常夠力 自己整好似好過買現成 因為有得自訂規格
W 改應該係買 hirm 定 mg 好, 睇 dalong 好似 hirm 大部 d
巴打你呢個箱濕電果度點駁線? 同埋鑽洞要用電鑽嗎
買gffmc好啲
細個睇seed一定覺得型爆,入左坑就會睇埋其他
個風扇買番黎已經係雙插加開關制 50$都唔洗 加個3腳轉插裝上去(黑色果種) 鑽洞上螺絲用番平時上模型金屬件果把 個風扇洞麻煩啲 我自己用電鑽狂鑽幾分鐘搞掂 但係如果你唔用電鑽就要用番上金屬件把手鑽慢慢鑽
有冇人知動漫節隻劉備仲有冇得賣???
普通模型鋪都有 可以貓店睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞