警世:721並非最後一戰

663 回覆
3034 Like 108 Dislike
終身示威制度之終生聘用制
721 港島見

[size=6]五大訴求 缺一不可[/size=6
齊上齊落
講要留力個啲 應該係一唔對路就走哂個啲
唔洗理佢地
其實係 不過係咪真係動員到 實際啲諗
Brainstorm點先說服到人
721 港島見

[size=6]五大訴求 缺一不可[/size=6
輕推
岩呀
講真有其他辦法你估我地想同警狗打咩
人地full gear
啲人講到我地可以避開警狗咁
好天真
Push
都冇人忘記目的

請問我地係咪可以繞過個欄?
而你知唔知
個欄係識衝過黎 打人既?
隊冧黑警無意思,好似法國黃背心咁消耗佢先至係正路

係,唔好有報復心態
我唔撚理你咩方法打擊黑警
但我地係要對準政權
但首先要頭腦清晰
唔好上頭
依場戰爭係世代之爭
唔係用3-5幾年可以換取到自由,或者勝利
係以上十年計算
手足記得老套果句說話
Be water 手足
唔提防警狗?
你講乜
我雖和理非,但每一次出泥,就抱著面對解放軍出坦克嘅心態,中共全面接管,港人必亡,每次企出泥都應抱好覺悟,被字彈打死
講2047唔化表721唔出,各人有不同做法,不割蓆!
721只係過程 並非終點
我預呢次抗爭最少半年
政府要以警察鬥人民

激化警權問題
原本要求收回612暴動,但71之後次次遊行都推d CID落遊行隊度挑釁,想發生騷亂,務求轉移視線,令反送中失焦。

而咁啱得咁橋,勇武果班就恨不得出去同防暴打餐死。遊行就成日諗住無目標霸路,成日話今次唔行出黎 以後冇得行,你係驚9月開學冇得行 定係港共收回遊行權?

暫緩後 已經係長期抗爭,並唔似612二讀在即 咁逼切要圍立會,亦唔係要爭一日之長短。

暫時香港人能主導的 最有力量的 始終係 十一月選舉。
我無野講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞