律師有野講

732 回覆
2859 Like 21 Dislike
唔好意思借個位用一用

今日銀髮族遊行

得閒嘅巴絲都去支持一下咁撐我地嘅老人家,多謝多謝!!

銀髮族遊行
https://lih.kg/1324434

https://www.facebook.com/silverhairgroup/photos/a.845823422463150/849094875469338

最新消息 :
警方最終發出《不反對通知書》

7月17日(星期三)下午5時
遮打花園—>政府總部

我們要求:

1. 撤回逃犯條例修訂
2. 立即撤銷對已被捕人士的檢控
3. 立即停止搜捕
4. 成立獨立調查委員會徹查警民衝突、警方濫用暴力的緣由和責任
5. 重啟政改, 實行雙普選

(請穿白衫黑褲,默默為崩壞制度送終)

大家可以可以自帶寫上簡單心聲的示威牌,參與是次靜默遊行。

參加者宜帶備充足食水、毛巾、替換上衣(因天氣酷熱。

tg channel: https://t.me/silverhair717
鍾意你呀
我想問下如果黑警拎住搜查令上門搜查

我提出要求等律師到場先搜查,但佢拒絕並要求即時入屋搜查

如果我拒絕嘅話佢可唔可以因為咁告我阻差辦公?
而我係咪需要即時開門俾佢搜查?

如果佢要搜電腦,但係屋企有好多部屬於唔同人既電腦,佢係咪有權全部拎晒返警署?
等答案
push
push
我無野講
我無野講
我無野講
我無野講
Push
我無野講

唔理衝唔衝 21去金鐘

唔理衝唔衝 21去金鐘

唔理衝唔衝 21去金鐘

一定要人 一定要幫 一定要去 各位努力!

Spread it!

推俾所有人

新聞po睇日期先覆,有人推舊po、出引戰po、傳聞po唔好覆,前面已經有人講咗「唔好覆」就唔好跟住留「唔好覆」否則你等同推po,一毛點摟屌你一覆就中計。俾正負評前睇埋最後一頁,唔好俾第一頁帶風向。721去金鐘!
新聞po睇日期先覆,有人推舊po、出引戰po、傳聞po唔好覆,前面已經有人講咗「唔好覆」就唔好跟住留「唔好覆」否則你等同推po,一毛點摟屌你一覆就中計。俾正負評前睇埋最後一頁,唔好俾第一頁帶風向。721去金鐘!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞