律師有野講

732 回覆
2859 Like 21 Dislike
up
律師又點會唔識大狀呢
自己荷包既就睇餸食飯吧
姐係佢衝埋黎我走又死 唔走又死
唔出人大絕技

特首都可以慢慢換晒所有法官

仲有搜證, 檢控, 立法, 係俾已傾斜既行政同立法機構揸住
【不確定性原則】不割蓆戴口罩,令中共難以落注+【法治來自平等授權】香港無法治
https://lih.kg/1296656

自己睇
我無野講
我唔解鎖
我唔簽野
我要見律師

721 要人
721 金鐘見
謝謝
連登原來有咁多律師
真係臥虎藏龍!
冇委任證,唔知道係警察。只係見到有市民向住我怒衝,基於個人既人生安全,第一時間逃跑屬本能反應
推呀 一定要睇晒啲字
https://www.facebook.com/recall.hk/photos/a.1678795912442460/2315915222063856/?type=3&theater

[圖:工商月刊(1991年6月)]

1989年12月13日,《南華早報》報道,前市政局議員蘇偉澤(Walter Sulke)表示,香港應廢除聯合聲明,直接宣佈為獨立城邦,並邀請美國第七艦隊長駐香港協助防務://"The only real solution to this whole mess is to junk that infamous fudge known as the Joint Declaration of 1984 and become an independent Hongkong, a city state on the lines of Singapore..." On defence, which will be handled by China after 1997, he suggested instead that the Americans step in. Having the Seventh Fleet stationed in Hongkong permanently, troops at the border and the Gurkhas "would give us a very fair guarantee of non-interference from across the border or even Taiwan..."//

--------------------------------------
[過渡期最後抵抗:驚覺中共始終殘暴,各種前途方案重現]
話說1980年代中英前途談判,港人無奈硬食中共接收既定事實,直到八九民運目睹北京政權派軍鎮壓,才驚覺中共一路走來始終殘暴,自身前途汲汲可危。市面再見各種前途方案。
facebook.com/recall.hk/posts/2315926422062736
巴打請問被挖眼嗰位今日過左堂
呢單野你認為會點?個官係以胸襲警嗰件
另外佢係被挖眼咬緊牙關先咬到隻手,佢又可唔可以告返黑警用過度武力? 謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞