做假膠忍你咁耐,屌L咗個藍絲親戚決裂

295 回覆
3269 Like 7 Dislike
從來一個政權,最可恥就係中立
無立場嘅人先係最助紂為虐
屌得好
真係讀屎片
我冇野講
d廢中廢老腦殘藍見到唔啱聽唔啱睇都會跳過咗
到時殺到埋身就會好似d傻閪咁望個天望住個共慘黨軍警不斷嗌點解會咁點解會咁
上次食飯直接屌鳩其中一個藍絲親戚
大快人心重要以後親戚食飯都唔洗出席
垃圾陳怡
辛苦了
霸氣!
樓主型撚到
睇過呢個陳怡一兩個 video, 根本就係垃圾.
我有個fd嫁撚左俾日本人,又係share d假新聞左一句暴徒右一句黃屍,咁撚愛國就唔好入籍,搬返大陸住,睇下反日個陣你同你老公同個仔有咩下場,屌你老母臭西
明白事理果啲其實都明晒,剩低都係弱智廢老
講道理嘅文宣差唔多已到盡頭,我覺得可以用無賴文宣
以子之矛攻子之盾,用返佢地個邏輯講
除左做文宣本身之外,仲可以提供答案,用黎回應藍絲親戚

無賴文宣,正式啟動

學藍絲話齋,如果係外國,個警察死撚左喇
https://lih.kg/1316434
每個人係呢場仗上都受咗好多苦,
唔好因為自己頂得緊就要人哋立即跟得到。要求人地只會仲辛苦。
尋日遊行都係和理非靠左,支援前線靠右,
不分化,
再小嘅力量都好,我地始終需要大家。
(冇登記做選民嘅親戚冇利用價值,盡快決裂,拒絕容忍)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞