做假膠忍你咁耐,屌L咗個藍絲親戚決裂

295 回覆
3269 Like 7 Dislike
仲有,成世人冇乜成就,最威威已經係喺WhatsApp做新聞報導員,轉發呢類第一手嘅垃圾消息
你個表姨丈真係好撚廢
好奇怪點解佢會歸左邊
成個花生友咁
撐藍都未必係真心
去到呢個階段仲可以置身度外
40歲人仲係on99咁都幾可悲
俾d後輩長篇大論教訓
btw, 樓主好波
屌得好
佢睇唔到係佢損失。
唔好話你爸爸個阿公,我自己老豆都身受其害,細個比啲同學話佢地主仔因為我地有塊農地(佢係有得翻學果批),日日翻學就欺凌佢打佢。當然冇批鬥咁嚴重,但對一個幾歲細紋仔嚟講傷害好大,共狗真係傷害一代代人。
點樣收陳怡皮? 我發覺好多廢老都睇佢
廢老係咪會覺得好好靚女
睇陳怡呢d傻閪真係睇壞腦
好心涼,爽

借一借位sorry,大家幫手推推

(廣傳置頂)全力支持中聯辦及三中商!書展人人都可以做真文青
https://lihkg.com/thread/1319135/page/1
佢覺得眾人皆醉我獨醒,藍又白癡,黃又偏激,反正共產黨都會嚟,抗爭冇用。最醒目仔係佢
俾香港嘅好日子養到不知險惡,不分是非。
btw 而家搵萬零個月,冇細路,最威係有間屋住,一個人養父母+老婆,冇錢儲,肯肯定退休後攞綜援、奶政府。
大快人參呀屌
有人呃鳩我中國已經進步咗,文明咗
DLLM佢宜家攞人工智能cam乜L信用評級管啲人,
你駛乜坐監,
你已經生活喺監獄度,
只不過有得結婚生仔飲飲食食你唔覺坐緊監啫。
垃圾共產黨呢個利益集團從來都冇變過。
我爸爸個阿公就係覺得換邊個都皇帝都一樣,咪慘死囉,燒死喺自己間西關大屋度。
我表妹個女都十幾歲 我係老鬼
所以有時一個人點諗嘢未必係睇你喺邊度讀書
靚女講乜都係真理。
電視就CCTVB
網上面就肥閪陳怡

2樣都要收皮
民建聯都好多博士級。
簡體
奶共人型豬,唔好再睇佢啲垃圾片
加多句,「仆街冇登記做選民就唔好嘥我時間啦」
我冇睇過, 但好多人D老豆老母睇
陳怡唔係主張食洋腸架咩, 藍絲應該好憎佢先啱喎
要幾L犯賤先香港出生香港讀書但到咗四十幾歲忽然寫簡體係咪中降頭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞