做假膠忍你咁耐,屌L咗個藍絲親戚決裂

295 回覆
3269 Like 7 Dislike
好勇清我都希望自己有呢份勇氣,but要斷六親先掂
呢類係仆街之中既極品
見到陳怡就知無得救
樓主快d舉報你親戚, 送你親戚坐洗頭艇支持藍絲貢獻自己嘅資產幫中共打貿易戰
「反送中又唔關你事,撐警又唔去支持,屯門公園趕大媽又唔見你支持,區議會又唔投票,無論近你門口定唔近你門口都唔關你事,以為睇一個電視台就了解曬成件事,淨係識喺WhatsApp轉發啲對香港冇建設嘅資訊。既然乜都唔關你事,乜都對你冇影響,你又何必俾意見。好似譚詠麟咁唔講唔錯囉。
未來係屬於年輕人嘅,大陸係冇生果金都冇丁權,共產黨全面接管香港,你估你班中年人真係唔受影響?」
你估佢唔到....佢祖宗三代係土生土長嘅香港人
我老母唔俾我屌佢,覺得始終親戚一場,我諗諗下我又唔係靠佢生活,最重要佢冇登記做選民,毫無利用價值,盡情屌
自己父母自己救
我有兇過佢可以送佢中
true
依個世代仲有人同表姨丈依啲遠房親戚咁熟
屌,以為佢有票啊嘛,friend幾個月呃佢投白票都叫有啲利用價值啦。
點知佢冇登記做選民嘥我時間同口水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞