做假膠忍你咁耐,屌L咗個藍絲親戚決裂

295 回覆
3269 Like 7 Dislike
巴打最尾講得好
Nice
好多人比陳怡洗腦~ 好可憐
屌得好!!!
學歷同智商唔成正比
學歷呢啲死讀死背都仲得
但思考呢樣技能唔一定讀到書就有

有親戚讀到碩士都藍到不得了
我話cctxb唔中立佢仲屌我 話cctxb明明好中立
個腦唔知係咪生咗係屎忽
本身都無諗住出聲 但佢句句都單單打打
唔好以為自己讀到碩士就等於有腦先得架

講咩道理都對牛彈琴
真係費L事同佢再講嘢

PS個親戚90後
巴打好撚型
唔投票咪好羅
千析唔好投添呀
十卜
呢班友欺善怕惡多
你屌鳩佢反話寸佢就唔敢嘈
親戚又點? 識做既見政見唔同就會講其它野
你講得既咪同我嘈下
真心唔明有人驚閪得罪親戚做乜鳩 有咩好驚 除時佢仔女都屌緊佢兩老
犀鳩利
睇佢個citizenship點攞,如果唔係入籍就一定踢唔到
Copy段文字同藍絲絕交
有D人讀書好叻 但唔讀歷史
以為同自己無關
(最重要應該係同揾食無關)
所以你同佢講咩五四 三反五反 文革
地富反壞右 大躍進死幾多人……
佢哋都好少搭到咀

唔熟中國歷史 但呢班人最愛國

把口
On9
前排69 我表姐 我屋企成家都同果個97移民去左加拿大既親戚反枱
條仆街呀嬸係我表姐fb po 去遊行d 相度話我表姐做咩支持反送中 之後即刻同佢開戰
佢老味 當年咁撚驚共產黨走左去加拿大 依家叫香港人要做順民 叫香港人受共產黨 仲話人地美國加拿大衰 我屌你老味喇 咁撚差你移過去把撚呀 你唔撚返黎去大灣區住 然後屌撚到佢語無倫次就收左爹
我老豆以前都仲會叫住我地唔好同佢地嘈 今次連我老豆都忍唔住要係fb 出po 串鳩佢
好波Ching
我地呢代香港人
我地既阿爺阿嫲阿公阿婆
好多都係比共產黨迫落黎
佢地d仔女真係唔該飲水思源丫 唔該
我都覺得俾d 無獨立思考/公德心既廢老用 smartphone先最恐怖
平日搭車玩手機
唔識用earphone
開大聲睇片迫其他人一齊聽
然後又覺得自己識whatsapp 收發msg 好叻好醒咁
成日fwd 埋d 垃圾連鎖msg/ 虛假消息出黎
(eg, 下個星期係交通安全日, 會有警察捉人衝紅燈)
世伯手字幾靚呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞