[實況][劇透]寵物小精靈 太陽&月亮(9)

1001 回覆
8 Like 14 Dislike
最新集數:
SM134 - 11/8 - みんなゼンリョク! 準決勝への道!! (各位全力以赴!通往準決賽之道!!)
後續集數:
SM135 - 18/8 - 準決勝!カキVSグラジオ!!(準決賽!卡奇VS格拉吉歐!!)
SM136 - 25/8 - 燃え上がる炎! ライバルはひとりじゃない!! (燃燒的火焰!不只一位勁敵!!)
SM137 - 1/9 - 無敗の帝王グズマ!!(不敗的帝王古茲馬!!)
SM138 - 8/9 - 決勝戦!最強ライバル対決!!(決賽!最強勁敵對決!!)
最後個集係咪古茲馬對博士(即係小智障輸咗)
不敗的帝王古茲馬,係唔係同登頂既小智一樣?

係時候拎返出嚟鞭屍(咁啱今次會場附近都有座塔)
黃昏狗再輸我切丁
午時花
六時變
9月就有得睇小智個樣
呢隻野
恭喜小智障又再輸
https://twitter.com/rin_syutaku/status/1161070039706955776
前日最新嗰集收視得1.1點
(之前幾個星期收視起碼都有1.8-1.9點)
腰斬未?
劍盾要大改革
百度寵物小精靈吧班支那賤蛆到依家都話日月幼兒向好

不過放心,東電講過佢地根本唔care 寵物小精靈動畫收視
希望盾劍回歸xy 故事同畫風
因為日月其實係國產 所以佢地先咁支持
會唔會變咗劍盾火主玩埋啲哈力馬龍式派膠?
隻木木梟賣得幾好
其實日月差係差左對戰,長期都係一打一
我覺得劍盾派膠嗰隻係扑野猴
根本無好好咁做好個劇本
xy 每場gym 戰都好睇到爆
勁懷念
劍盾巨大化應該都係1打1
見到8月尾出嗰隻Masters確魯妮係其中一集嘅主角

忍唔住睇返XY入面有佢份嗰幾集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞