[實況][劇透]寵物小精靈 太陽&月亮(9)

1001 回覆
8 Like 14 Dislike
當年真係好撚熱鬧 唔睇直播入黎係會瘋狂劇透
我今日入嚟就係要屌9東電
今日贏有咩好感動 感覺係東電強行俾個豬肉獎俾小智
我唔會忘記係舊登屌足咁多個post
忍蛙
標題加劇透係由果時開始
好似差唔多時間
東電慶祝小弱智冠軍
整返一集一大木博士開發智媽新地區 就補數
XY年代2015年初嘅嗰陣已經有:
最後一個冇: https://forum.hkgolden.com/view.aspx?message=5694502
第一個有: https://forum.hkgolden.com/view.aspx?message=5747523
皮卡丘
劍盾行貨封面
畢生識得嘅粗口同佢地所有可能嘅Combinations
都係2016年8月18日6點嗰一瞬間爆發晒出嚟
宜家心情真係好平靜
淨係覺得垃圾動畫垃圾主角垃圾寵贏垃圾聯盟,一班垃圾觀眾滾動都喊
成件事好合理
然後呢D垃圾中嘅垃圾可以壽終正寢收皮咪撚再獻世
畢生識得嘅粗口同佢地所有可能嘅Combinations
都係2016年8月18日6點嗰一瞬間爆發晒出嚟
宜家心情真係好平靜
淨係覺得垃圾動畫垃圾主角垃圾寵贏垃圾聯盟,一班垃圾觀眾滾動
成件事好合理
然後呢D垃圾中嘅垃圾可以壽終正寢收皮咪撚再獻世
台仔匿名上網都要戴假面具好慘
人地真心感動要尊重
恭喜小智勇奪所羅門群島甲組聯賽冠軍
!!!
你老母個臭閪就臭到傳出平行時空
3年前「理性分析」小智點解輸係合理嘅傻鳩
是咪都係on9台仔佔大多數
反而FB真名好多好爛口
真心領悟唔到台仔乜玩法
我印象呻可以
但係語氣重d都會比人圍
巴哈個禮貌風氣越整越虛偽
全球係得日本仔接受小智輸,唔知睇化咗定點
根本外國都屌緊,
但就係有幾個傻柒嘅高登仔喺度話「得香港人/高登仔接受唔到」
又話咩贏咗冇戲做,上面就有一條咁嘅傻柒,分分鐘同高登嗰隻傻柒係同一條友
得罪講句,真係完全冇感覺,miss左直播都懶得睇返
對下季劍盾動畫比較有興趣
知唔知邊度有重播睇 等唔切中字
咁根本就好多人都屌 日本人又屌鬼佬又屌 其實我見一啲台仔都屌 樓上仲話咩香港人難服侍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞