[實況][劇透]寵物小精靈 太陽&月亮(9)

1001 回覆
8 Like 14 Dislike
咁點解唔上季登頂
重點係20週年type wild換左人唱, 以前呢首係幾個劇場版入面都有用
新果套咩<就決定係你>都有type wild, 因此首歌亦有唔同版本
唯1冇變既都係用松本梨香主唱, 直至今次卻換左人
如果松本梨香係因咩事被淡出, 咁少智有機換cv,
但換得cv實有人嘈, 仲要自帶萬年聯盟大輸家個形象,
不如直接換人重新黎過, sm夠膽換個兒童向畫風,
同前作果d完全明顯唔接軌, 有晒前科下套劍盾換主角唔係話冇機
type:wild轉左人唱...形住下1代可能踢走少智(松本梨香)換主角
即係話中川翔子飾演下一代主角?
咁點解唔上季登頂
重點係20週年type wild換左人唱, 以前呢首係幾個劇場版入面都有用
新果套咩<就決定係你>都有type wild, 因此首歌亦有唔同版本
唯1冇變既都係用松本梨香主唱, 直至今次卻換左人

如果松本梨香係因咩事被淡出, 咁少智有機換cv,
但換得cv實有人嘈, 仲要自帶萬年聯盟大輸家個形象,
不如直接換人重新黎過, sm夠膽換個兒童向畫風,
同前作果d完全明顯唔接軌, 有晒前科下套劍盾換主角唔係話冇機

sry更正, 松本梨香唔同版本果首係<めざせポケモンマスタ>,
唔係type wild, type wild得無印果個版本, 係試過係珍鑽入面播
比卡超招牌唔會換呀
妖錶嗰時可以威脅到pkm,最後收皮既原因唔係就係換咗主角咩
妖錶原來有換過主角
PKM世界係咁架喎
01年TV版已經搵過第2班人唱めざせポケモンマスター
你既FF根本唔成立
https://www.youtube.com/watch?v=2FxwZDR38xk
邊到睇到131話
動漫花園仲未update

2條傻鳩哂撚哂Z技
一隻避開 另一隻除衫甩身

唔知點解覺得今次小智障會8強/4強止步
分分鐘下集就會輸

咪玩啦
實會打埋大佬古茲馬
咪以為人地進化左就贏硬先得架
可能我太悲觀,XYZ後已經對奪冠冇期望
咪岩岩好打埋4強好決賽對佢2個囉
決賽輸比古茲馬比佢同博士互片解決多年恩怨
劇本黎唔洗估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞