[實況][劇透]寵物小精靈 太陽&月亮(9)

1001 回覆
8 Like 14 Dislike
其實第一屆冠軍的頭銜,聽起來真的很不錯
有種開創以來元老第一人的感覺,有種得到了後面的人無法跨越的成就的那種感動。

呢種感動我真係完全想像唔到
睇下下套會唔會變返正常,變返正常就睇下
到而家都仲記得忍蛙畀人爆死嗰幕
原來個字幕組都收埋皮
小圈子聯盟拎冠軍
比自己圍內打飛機用
下個Post頭Post會放呢幅圖
仲要一路既對手
一對一 最後先二打二
講實力 今季全部對手都麻麻
屌你老母呢家先登頂
係咪on撚9
三對三先登到頂
我都係,到依家都仲諗得返起小智蛙訓低個畫面
XY個陣又唔拎
記得當時BW最後幾集 講小智同全部寵影相
又諗起佢既同伴同勁敵 全部人都接近夢想 得佢係到原地踏步
又係卡洛斯大叫 心諗今次應該幾好睇
之後又有小智忍蛙 不敗600寵 預言 卡洛斯開幕宣言
心諗今次一定有冠軍拎
如果贏左一定POKEMON神作超越DP BGM又好聽女主又正

屌佢輸左之後 樣又弱智 好似中左幅射咁 比人打到傻左
決賽仲3打3 唔記得無印定咩 預賽定16強已經3打3 日月準決賽先2打2
早又唔拎係都要同林鄭等到有人傷 有人死先講撤回
太遲啦我點唔會唔記得個日 傷左我個心
個陣仲同朋友講小智一定拎冠軍
寧願重制多次XY小智拎冠軍 先話日月係另一個平行世界 再去下一個地區

利申:當時輸左之後 嬲到喺FACEBOOK TWITTER 狂鬧佢
又白宮簽名聯署 又SEND 信投訴東電
無眼睇
屌你老味仲遲撚過林鄭
黃金水手裡劍果下咁型,以為贏硬,點知
攞個鄉下小圈子嘻嘻哈哈聯盟冠軍就想我哋收貨?
起碼寫小智之後11歲 返去搵忍蛙打卡洛斯聯盟 屈贏禁藥龍同阿爛拎返個杯
白宮聯署
ching講得好 我地訴求係XY登頂
屌仲好記得XY睇完嬲撚到訓唔撚到
屌你老母有邊套動畫出新招果集會輸
愈講愈撚嬲,果集真係世紀大騙局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞