lbj既生涯就好比一個港女

138 回覆
245 Like 20 Dislike
毒撚ive仔仲要為咗港女james搵幫手搞到負債
15年攞唔到冠軍之後騎士真係倒錢咁賭
shumpert, TT, jr

又買pandora又買lv,餐餐酒店high tea留港女
Come on 港女,成熟啲啦
不能同意更多
Come on 港女,成熟啲啦

Ive仔又買多個dwill俾佢
其實james既影響力大到係連成個克里夫蘭都受惠
你見主場有james同冇james既入座就知 仲有廣告 球衣呢
連市長都公開希望佢返黎
唔好講到搵人埋單咁難聽
你見主場有james同冇james既入座就知 仲有廣告 球衣呢
連市長都公開希望佢返黎
唔好講到搵人埋單咁難聽

州長先岩
連市長都公開希望佢返黎
唔好講到搵人埋單咁難聽

成家都想個臭閪翻黎同個毒撚開枝散葉 佢見個毒撚增值左自己咪搵佢埋單
連市長都公開希望佢返黎
唔好講到搵人埋單咁難聽

毒撚當然想女神留係自己度
Come on james
係時候推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞