lbj既生涯就好比一個港女

138 回覆
245 Like 20 Dislike
個港女dum低個毒撚果陣 個毒撚d屋企人朋友仲dum哂港女d野又燒衫
點知個港女翻黎搵佢埋單果陣 呢班人就話歡迎佢翻黎幫毒撚傳宗接代

可能俾佢晚晚中出 好似占士幫cav攞咗第一冠,全城人痴晒線
嘻 不如調返轉諗啦

克里夫蘭 係LBJ黎之前 WFC?
唔好話魚腩咁侮辱,
基本上係比魚腩更垃圾呀

細城市 無球星 無資源 搖身一變 變到NBA冠軍大熱 傳媒焦點

到底係克里夫蘭幫左LBJ 定 LBJ幫左克里夫蘭 大家心知肚明

你估LBJ唔想招人去騎士咩 佢做唔到呀

佢無KOBE咁幸運 一選完就被人TRADE左去LA 呢種大城市 想要咩資源都有 叫球星埋班都易D

講到LBJ負左克里夫蘭咁 , 無LBJ, 克里夫蘭到今日都係NOTHING , 起碼IRVING帶左隊4年都入唔到PLAYOFF先

佢一開始pick中無得講,但你覺得cav無ki無love佢會唔會返去

咁我問返你 CAV有KI 有LOVE 無LBJ 會唔會有冠軍

事實係掉返轉得LBJ都係冇冠軍
高汁post
LBJ由始至終都係青春少艾個個爭住上喎
LBJ無恥,騎士球迷更加無恥
拋棄完你,造戲番黎愛回家又即刻幫人含晒撚咁
有邊個nba球員可以過到你地條道德線,稱得上純潔

Mj,ai,pp,kg 其實好lbj組團前好多球星都純潔

好似kg教壞lbj架喎

連登仔教人做球迷呀
有邊個nba球員可以過到你地條道德線,稱得上純潔

Mj,ai,pp,kg 其實好lbj組團前好多球星都純潔

好似kg教壞lbj架喎

Kg當年想留係木狼,無論公開定私底下都係咁講,球隊同城市都希望kg值得一冠,先交易佢 相反占士係連騎士啲高層都要睇電視先見到條契弟同我兩條友坐埋一齊 你睇占士過咗熱火同騎士打既第一場同kg過咗bos同木狼打既第一場,你就知啲球迷反應幾唔同

有冠軍咩都得

騎迷真係 當初lbj轉會嗰陣有冇尊重過你呀
就好似條女俾完帽你戴,宜家見你好景返少少就搵返你咋,做迷占士嘅騎迷係咪男人黎
老東家知道自己無錢,仲忍住痛甘俾人玩左幾年,換取兩個狀元
第一次見玩具post正皮多過負
ive仔會唔會今年又世界第一
老東家知道自己無錢,仲忍住痛甘俾人玩左幾年,換取兩個狀元

毒撚之悲哀
ive仔會唔會今年又世界第一

今年攞唔到,lbj就變老雞,之後就無咩機會
Pish
錯撚晒
仲邊有女大學先破處
中學已經破啦
錯撚晒
仲邊有女大學先破處
中學已經破啦

其實唔少
港女James 嗲到ive仔整個名牌playmaker 俾自己
留名見證傳世文
毒撚ive仔仲要為咗港女james搵幫手搞到負債
15年攞唔到冠軍之後騎士真係倒錢咁賭
shumpert, TT, jr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞