lbj既生涯就好比一個港女

138 回覆
245 Like 20 Dislike
邊有條刺
而家拎左一冠就好似結左婚生左個仔咁
毒撚以為自己係世界上最幸福既人咁
但事實只係港女搵毒撚埋單洗底扮賢良

好可惜,女仔係畢業後發現,條仔根本無心過人世,一直都係當佢係工具
呢到有少少出錯

或者話熱火對james無太多感情,唔好好似cav用盡方法留佢

睇下Railey點對Wade就知啦

對個正室都咁,點會對James好

分先後先啦,james走先架,仲要話本身三連就唔走
好可惜,女仔係畢業後發現,條仔根本無心過人世,一直都係當佢係工具
呢到有少少出錯

或者話熱火對james無太多感情,唔好好似cav用盡方法留佢

睇下Railey點對Wade就知啦

對個正室都咁,點會對James好

分先後先啦,james走先架,仲要話本身三連就唔走

唔係講緊邊個走先
係講緊熱火對待3冠功臣都咁
做咩事要繼續為你賣命
例子唔止wade 當年歐尼爾都係咁
你睇返湖人對高比 小牛對司機 就知熱火幾hihi
熱火係負心mk
邊有條刺
而家拎左一冠就好似結左婚生左個仔咁
毒撚以為自己係世界上最幸福既人咁
但事實只係港女搵毒撚埋單洗底扮賢良

見到lbj以為你講呢個
唔撚洗講輸比小牛後果年既LBJ先係巔峰

話佢無3分即刻練3分,話佢無背籃即刻練背籃,痴線
呢到有少少出錯

樓上都講左啦
熱火係仆街嚟嘛
再講發現你係雞,仲點同你玩落去
其實大把女中學已經冇左隻豬啦
條IVE仔有無叫雞?

無, cav靠自己實力抽ki返黎自己陪訓 好仔黎

四年中三次狀元
唔係出千做俾佢我唔撚信

肯定做馬 幾次加埋機會率低到痴線
用lac個pick中個次最誇 狀元之餘仲留多個top pick俾cle
其實大把女中學已經冇左隻豬啦

Ive仔係好仔黎
唔撚洗講輸比小牛後果年既LBJ先係巔峰

話佢無3分即刻練3分,話佢無背籃即刻練背籃,痴線

係,果時的確係最勁,睇2k ratings 都知
Lbj最遠都只可以去到頂級球員但上唔到神枱,因為比球迷睇穿左佢係港女,相反Kobe呢d先稱得上女神
Lbj最遠都只可以去到頂級球員但上唔到神枱,因為比球迷睇穿左佢係港女,相反Kobe呢d先稱得上女神

大家都有條刺
個人認為而家lbj全面左

依加既佢比熱水時期多左一份沉穩 打法更加成熟 永遠都會為隊友製造機會 我覺得佢依加真係好似一個皇帝咁樣
個人認為而家lbj全面左

依加既佢比熱水時期多左一份沉穩 打法更加成熟 永遠都會為隊友製造機會 我覺得佢依加真係好似一個皇帝咁樣

其實係養生咗,好似港女要養生生仔
係啦 騎士 搵oneal big ben黎幫lbj
同你老母相睇幫你搵謝雪心 米雪有咩分別?

駁唔到

Ive仔窮塭唔到咩好野俾占士,但佢已經盡咗力

Ive仔窮塭唔到咩好野俾占士,但佢已經盡咗力

細城市做得既野真係唔多
冇興趣討論呢種玩具

返草地散步啦
有邊個nba球員可以過到你地條道德線,稱得上純潔
又岩啵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞