lbj既生涯就好比一個港女

138 回覆
245 Like 20 Dislike
占士一開始係cav,球隊非常珍惜依個百年一遇既新秀,即使占士果時唔太成熟帶唔到俾球隊總冠軍,但球隊唔介意,不繼為占士補強,可惜都贏唔到。占士更加離騎士而去,去熱火組三巨頭。就好似啲on9港女,中學時期有青春肉體,不過未扑得野既時候同個對佢好好但唔叻又窮既男仔一齊,上咗大學見到個神科有錢仔就即刻飛咗個大學都入唔到既ive仔,同個神科仔一齊。
大學時期係女仔既全盛時期,仲保留住學生妹既清純可愛,但身材又發育到係女人既形象,又開始識打扮,仲可以扑野,女仔亦係依個時候俾咗個處神科仔,係佢作為女仔最重要既野。就好似占士係熱火既時候係全盛時期,最勁果幾年亦都俾咗熱火,幫熱火攞咗兩冠。
好可惜,女仔係畢業後發現,條仔根本無心過人世,一直都係當佢係工具,用黎發洩,再見到ive仔靠住自己既努力游上咗做上流人士,就想同番人一切,ive仔亦接受,依舊對個女仔好好,女仔今次亦決定留係佢身邊,可惜有d野發生咗就發生咗,永遠有條刺係心度。好似占士發現熱火已經俾唔到自己d咩,亦無心留自己,發現老東家開始有潛力有ki,亦對自己好好,揾love做副手,自己都打算返屋企終老,雖然攞咗一冠,但最勁果幾年係俾咗熱火,有d野發生咗就發生咗,球迷就算幾愛占士,心入面都有條刺
好可惜,女仔係畢業後發現,條仔根本無心過人世,一直都係當佢係工具
呢到有少少出錯
見証潮文誕生
James都係一隻臭雞
此貼必火
好可惜,女仔係畢業後發現,條仔根本無心過人世,一直都係當佢係工具
呢到有少少出錯

或者話熱火對james無太多感情,唔好好似cav用盡方法留佢
條IVE仔有無叫雞?
James係雞係公廁
呢到有少少出錯

或者話熱火對james無太多感情,唔好好似cav用盡方法留佢

睇下Railey點對Wade就知啦
條IVE仔有無叫雞?

無, cav靠自己實力抽ki返黎自己陪訓 好仔黎
個人認為而家lbj全面左
呢到有少少出錯

睇下Railey點對Wade就知啦

對個正室都咁,點會對James好
今次真係come on James
條IVE仔有無叫雞?

四年中三次狀元
唔係出千做俾佢我唔撚信
條IVE仔有無叫雞?

四年中三次狀元
唔係出千做俾佢我唔撚信

Ive仔際遇好
佢最勁個陣唔係仲係騎士個陣?
真係一個打五個
佢最勁個陣唔係仲係騎士個陣?
真係一個打五個

一定係熱火時期最勁,體能,技術,經驗,心態都係最強既時候
邊有條刺
而家拎左一冠就好似結左婚生左個仔咁
毒撚以為自己係世界上最幸福既人咁
但事實只係港女搵毒撚埋單洗底扮賢良
ching講得好
James係雞係公廁

騎士係毒撚ive仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞