lbj既生涯就好比一個港女

138 回覆
245 Like 20 Dislike
Ive仔當年仲養埋lbj老豆
有邊個nba球員可以過到你地條道德線,稱得上純潔

Mj,ai,pp,kg 其實好lbj組團前好多球星都純潔
Ive仔當年仲養埋lbj老豆

真係唔話得

stockton td dirk

stockton td dirk

Ive仔點做上流人士
Match
壞男人既例子一定係火箭
Ive仔點做上流人士

騎士就是例子 仲抱得美人歸
錯撚矖啦
點樣不繼為占屎補強法呀
搵埋啲廢老返黎就補強
點睇都係個ive仔靠條女養下話

雷嗰啲就真係補強喇
冇興趣討論呢種玩具

攔啦矮撚
好可惜,女仔係畢業後發現,條仔根本無心過人世,一直都係當佢係工具
呢到有少少出錯

或者話熱火對james無太多感情,唔好好似cav用盡方法留佢

改做互相利用 冇放真感情貼切d
屌你老味 kd呢

kd係一隻雌性動物 兩隻雄性動物打交 邊個贏就跟邊個
錯撚矖啦
點樣不繼為占屎補強法呀
搵埋啲廢老返黎就補強

雷嗰啲就真係補強喇

唔係淨係買名牌比佢先叫對佢好
錯撚矖啦
點樣不繼為占屎補強法呀
搵埋啲廢老返黎就補強

雷嗰啲就真係補強喇

睇到呢句就知篇野fail 嗰幾年cav除左james 外搵個似樣啲既都難啦,老弱殘兵入到決賽已經奇蹟,反而去到熱火就真係年年補人啦,無三分就整個ray Allen,無籃板就搵個Anderson...
幾好想象力
next
always believe
Ive仔唔撚要面
幾好想象力
next

宜家啲人亂鳩咁用比喻
唔怪得中文水平一落千丈
錯撚矖啦
點樣不繼為占屎補強法呀
搵埋啲廢老返黎就補強

雷嗰啲就真係補強喇

睇到呢句就知篇野fail 嗰幾年cav除左james 外搵個似樣啲既都難啦,老弱殘兵入到決賽已經奇蹟,反而去到熱火就真係年年補人啦,無三分就整個ray Allen,無籃板就搵個Anderson...

神科有錢仔點同ive仔呢?
Ive仔唔撚要面

係真愛
錯撚矖啦
點樣不繼為占屎補強法呀
搵埋啲廢老返黎就補強

雷嗰啲就真係補強喇

神科有錢仔點同ive仔呢?

09-10 cav 880萬簽 Mo William 同年Kyle korver 先510萬,雖然有好多因素影響球隊買人,佢兩個又打唔同位係無得咁比。只係想帶出嗰幾年係有心留james既一定有大把人可以買,無補人唔會係因為無錢,係cav不思進取
利申 啲人工岩岩上網睇,講錯唔好屌我
依家仲有幾多女會留個處去到大學
依家仲有幾多女會留個處去到大學

我條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞