唔好再咩連儂牆喇 好嘛

293 回覆
1749 Like 63 Dislike
推呀
支持返返金鐘
放棄啦

但大家勸佢地既時候,小心唔好變互屌
佢哋篤勇武南亞人灰,唔代表我地要分化
大家要理解班和理非甚至左膠既原由點解要剩玩牆,同時要小心三毛分化
求文采好既文宣組多d宣傳近排少人講既
不分化不割席不篤灰
同be water!!!!!!
我地係要五大訴求!!
再玩連儂牆同雨革有咩分別 更何況死守爛守違背緊真 連儂牆個種撕一貼一
十既意義 成件事柒哂
你可以貼,只係無必要守
撕紙狗要撕咪由佢撕,撕完咪再貼
不過記得千祈唔好用膠水呀~好難撕架~~
push
Push
有義士比人打,你班大埔撚食花生,拍片,唱生日歌...義士手都比人打斷,你老母仲光輝歲月?

唱歌係挑起傘兵既死穴,你地明唔明?唱歌代表左左膠,糾察大台同比掌聲自己,然後慢慢會越黎越多人搞唱歌,好似2014香蕉奶係海富又唱。特別係有一晚,旺角同路人比人打比人清場,班左膠同一時間係金鐘今天我唔幫,我永世難忘。

我講多次!呢個係好多傘兵既死穴,你一唱,就超多人反感!

我建議大家唔好用呢條片開個新po,當無睇過,減少磨擦,互相體諒

兄弟爬山,各有各做!
自推
上次雨傘革命咪有呢味野搞到好柒,如果真心想為戰線好就收手啦,咪撚再濫用「兄弟爬山,各自努力」啦
過左5年
仲係有班香港人咁On9
根本係自己圍內打飛機用
D阿叔點會得閒睇你D字
我發現好多沉迷連儂牆嘅都好似無經歷過雨傘
警世post推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞