我正式宣佈:所有女IG唔係private都係雞!

169 回覆
377 Like 52 Dislike

對唔住,呢隻係豬
Public個d想出名呀嘛
心照啦其實
有冇例子
合理

對唔住,呢隻係豬

好撚賤,但我喜歡
我條女都係PUBLIC喎
不過4年黎得一張食團年飯既相

4年得一張?
上面d絲打嘅ig係咪public

4年得一張?

似唔識用ig多啲

4年得一張?

似唔識用ig多啲

完全唔明開咁多個ig係做乜尻
識三個女都有兩個ig

第一條女 public ig專調狗公 扮可愛扮真性情個種 個private一日post成十幾二十張相 乜鳩都post

第二條女 public ig 扮文青有時又扮可愛 好嘔心 個樣係普通個種 啲相會調曬色 影得好睇少少就放上public 呃like 影得唔好睇就放private

第三個就純粹 係有個主力ig但private 比啲識既人follow 另一個就比十幾條友follow 打下文寫日記
識三個女都有兩個ig

第一條女 public ig專調狗公 扮可愛扮真性情個種 個private一日post成十幾二十張相 乜鳩都post

第二條女 public ig 扮文青有時又扮可愛 好嘔心 個樣係普通個種 啲相會調曬色 影得好睇少少就放上public 呃like 影得唔好睇就放private

第三個就純粹 係有個主力ig但private 比啲識既人follow 另一個就比十幾條友follow 打下文寫日記

我有好撚多朋友都係咁
認同
認同
大把女較private但三唔識七都accept fallow
呢啲又點計

都唔知private 黎做咩
識有條女成日一時private 一時open
係咁轉來轉去
點解我知?
因為我為睇佢相笑下。係唔科勞佢

A0 扮sporty look 賓妹 跑步行山

Ig name呢

唔講啦。
但果個人畢業後係舊ac打千字文話要開展新人生 好好思考下一步。最後決定開個新ig account 做新開始

關咩撚野事開個新ig

呢個好笑

我笑撚到肚痛當時
唔少女性都好醒
但呢類型港女。就算讀完大學都係咁撚樣白癡

冇腦到。一時又叫春 冇男友點點點
見到你用心經營既社交網絡都嚇走哂
個人冇內涵到咁

駁唔到
有無例子?
你係咪on9架?用ig黎定奪人地係咪雞
人地較唔較private 係唔係雞
真心一句關你撚事咩 又唔係阻住你
定係你溝唔到public ig既女要上黎唱人地係雞呀
所以依家出現一種
一po相就唔private 平時就private
雞就雞啦 仲想掩飾自己唔係雞

厹嬲喇

厹嬲喇

Sorry 我係絲
利申ig private
Private都只係私家雞
有閪就是雞,唔使同佢地講感情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞