我正式宣佈:所有女IG唔係private都係雞!

169 回覆
377 Like 52 Dislike
想講好耐,有啲女仔以為自己有少少樣同身材嘅係ig唔會教private

佢地想俾人見到佢地嘅生活多姿多彩,成日有班厹圍係身邊

最重要係可以show off 一下佢地既樣同身材,做佢地男朋友係唔係有好下埸

閑閑地一按入去都有成千幾二千個followers,正一臭雞

利申:沒有帽過,有感而發
冇private但冇相個啲點計
冇private但冇相個啲點計

果啲就唔係想show off自己啦
正皮
正皮

全部都係雞
private但都有千幾二千真人followers個啲點計
private左都係雞
private但都有千幾二千真人followers個啲點計

真心果句,你邊可能識撚到咁多朋友
果啲咪一識到人就叫人follow佢ig
唔理3721,總之hi bye friend都叫佢地FOOLOW左先
Private 但有三千幾followers 但啲相普遍唔過40ike 既算唔算
Private 但有三千幾followers 但啲相普遍唔過40ike 既算唔算

心知
駁唔到
咁冇private但係得三百零個followers嗰啲算咩
咁冇private但係得三百零個followers嗰啲算咩

擺到明係想做雞但做唔撚到
推一推
留負評係絲?
大把private公廁
我覺得成日出樣 影埋啲扮晒有風格嘅相嗰啲先計
不過皮已正
不過皮已正

有時影下文青相接受到
啱啊
不過皮已正

有時影下文青相接受到

Ok嘅如果唔係成日
不過皮已正

有時影下文青相接受到

Ok嘅如果唔係成日

但有啲係又POST唔係又POST
仲有加埋啲ON9 caption
打埋晒啲英文
不過皮已正

有時影下文青相接受到

Ok嘅如果唔係成日

但有啲係又POST唔係又POST
仲有加埋啲ON9 caption
打埋晒啲英文

係,真係好垃圾,between,比啲例子先啦
Followers人數=臭閪指數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞