我正式宣佈:所有女IG唔係private都係雞!

169 回覆
377 Like 52 Dislike

我見過男人老狗都有PUBLIC同埋PRIVATE
而女最誇張嘅係:大學,朋友,中學,公司各一個IG

我最誇張識個女仔有7個ig
一個public 一個俾熟個堆用黎講人壞話同發洩 一個俾陌生人(唔會俾熟人知,係我地起底發現)
一個淨係俾其中一個好朋友 一個淨係得自己知
一個放情侶相 一個係個啲咩歌詞ig/港女語錄ig

點解你連呢個都知
同感
個EX都係成4000,5000千follow個啲黎
又唔係private 成日Show自己對奶
加上佢有玩私影&接啲龍友影街相
又同依家條MK仔去邊食好野影靚相
利申:屌過

我見過男人老狗都有PUBLIC同埋PRIVATE
而女最誇張嘅係:大學,朋友,中學,公司各一個IG

我最誇張識個女仔有7個ig
一個public 一個俾熟個堆用黎講人壞話同發洩 一個俾陌生人(唔會俾熟人知,係我地起底發現)
一個淨係俾其中一個好朋友 一個淨係得自己知
一個放情侶相 一個係個啲咩歌詞ig/港女語錄ig

痴撚線
伯母技術好勁

例子都冇點叫人地討論落去
同感
個EX都係成4000,5000千follow個啲黎
又唔係private 成日Show自己對奶
加上佢有玩私影&接啲龍友影街相
又同依家條MK仔去邊食好野影靚相
利申:屌過

好唔好屌?
推一推
負皮,我係ig public 有小量大頭照大量風景相的女
負皮,我係ig public 有小量大頭照大量風景相的女

點解唔PRIVATE?
女友無private,6xx followers,幾百張相,無性感相,張張都100like左右算咩?佢post每張相前都比我睇過先,問準我先post
Private 但有三千幾followers 但啲相普遍唔過40ike 既算唔算

個啲應該係做過雞但回頭是岸
Private 但有三千幾followers 但啲相普遍唔過40ike 既算唔算

個啲應該係做過雞但回頭是岸

最好笑係求婚既poat都係百零like
女友無private,6xx followers,幾百張相,無性感相,張張都100like左右算咩?佢post每張相前都比我睇過先,問準我先post

Btw, tantancheung好正,不過private 咗

樓豬俾d圖啦
有冇private 有冇ig 咪又係一閪樣
生活照show off相嘅ig的確係

但攝影ig有冇得走盞
有冇private 有冇ig 咪又係一閪樣

生活照show off相嘅ig的確係

但攝影ig有冇得走盞

如果唔係打埋啲ON9 caption既話我都覺得可以接受到既
仲有d fb開follow功能
唔知咩心態
想問下啲雞其實睇唔睇到啲人冇登入睇過佢ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞