我正式宣佈:所有女IG唔係private都係雞!

169 回覆
377 Like 52 Dislike
上面d絲打嘅ig係咪public
留名
想知private 得三百幾個followers
但啲相>180 likes 最多成270到
咁又點解呢
有冇人解答到我

有冇人答我呀
連登仔仇視女人已經到左一個好變態既地步
無private得1 follow 係咩..
之前有個好靚女既鬼妹groupmate, ig private 左都有4k follower, 但係我follow 佢唔accept

利申肥矮毒柒窮
照你咁計應該全世界女性都係
駁唔到
大把女較private但三唔識七都accept fallow
呢啲又點計
曾經我條女唔會將我同影既相放上public只會放自己j圖引狗公 而我就日日都upload我同佢既合照 佢好似當我冇到
曾經我條女唔會將我同影既相放上public只會放自己j圖引狗公 而我就日日都upload我同佢既合照 佢好似當我冇到

比我喺你 我實操大隻 日日落club溝女
等條女知道你都有你嘅market

之前有個好靚女既鬼妹groupmate, ig private 左都有4k follower, 但係我follow 佢唔accept

利申肥矮毒柒窮

我忍唔住係車到笑左

飛得
識有條女成日一時private 一時open
係咁轉來轉去
點解我知?
因為我為睇佢相笑下。係唔科勞佢

A0 扮sporty look 賓妹 跑步行山

Ig name呢
有無例子

我最誇張識個女仔有7個ig
一個public 一個俾熟個堆用黎講人壞話同發洩 一個俾陌生人(唔會俾熟人知,係我地起底發現)
一個淨係俾其中一個好朋友 一個淨係得自己知
一個放情侶相 一個係個啲咩歌詞ig/港女語錄ig

點解你連呢個都知

佢自己講

佢話大家唔好follow 我呢個account呀
我唔會accept 任何人架
但佢又冇啦啦同我地講

你個fd姓溫?

唔係
BTW 樓上啲人會唔會過份認真
其實public 真係好危險(冇自己相/ 攝影ig另計)
大佬你個ig 完全可以令人知道晒你嘅行蹤/生活近況
而且你係唔會知邊個人捕緊你同睇緊你
點解仲會想public? 到底係想分享俾邊個睇

利申: 絲,成日stalk 啲唔熟嘅同學啲偽女神ig

咁冇private但係得三百零個followers嗰啲算咩

擺到明係想做雞但做唔撚到

中肯
識有條女成日一時private 一時open
係咁轉來轉去
點解我知?
因為我為睇佢相笑下。係唔科勞佢

A0 扮sporty look 賓妹 跑步行山

Ig name呢

唔講啦。
但果個人畢業後係舊ac打千字文話要開展新人生 好好思考下一步。最後決定開個新ig account 做新開始

關咩撚野事開個新ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞