我正式宣佈:所有女IG唔係private都係雞!

169 回覆
377 Like 52 Dislike
Followers人數=臭閪指數

駁唔到

話說有啲女係平時private
一出新post 就public 一兩日
有啲就一個public 一個private
public 全部都係偽文青相+偽文青caption
識有個人又唔係明星又唔係出名千幾follow 但去搵人幫佢私影
完全唔明咩事

你同我係咪諗緊同一個?
想知private 得三百幾個followers
但啲相>180 likes 最多成270到
咁又點解呢
有冇人解答到我
無private但廿幾張先有一張有樣咁點
多數行山/藝術展/舞台劇/寵物相
千幾 雖然有自己樣 但唔係文青唔係時下ig女神相
從來唔出去搵靚境影相 大部分都係朋友相同自己隻狗 咁都雞咩
係女都雞架啦
以前xanga、blog個啲咪又係咁
而家就突然乜都批鬥
全世界都係雞 毒撚只係睇唔上眼唔係溝唔到
好有同感 都唔知public個account博乜
係女都雞架啦

人既特性黎架
需要優越感同認同感

玩ig private咁玩黎做咩?
玩番fb咪得
就係貪ig全人類都可以禁到
個種呃like既優越感一定大過fb

唔係咁樓主撚有咁多女可以睇咩
為屌而屌

利申:毒撚
屌有得比你睇下j下講下咪算囉咁撚上心做乜
堆港女最鐘意係ig到攞優越感架啦
人既特性黎架
需要優越感同認同感

玩ig private咁玩黎做咩?
玩番fb咪得
就係貪ig全人類都可以禁到
個種呃like既優越感一定大過fb

唔係咁樓主撚有咁多女可以睇咩
為屌而屌

利申:毒撚

FB都可以private
你又知private咗就唔係雞
從來未public過
完全心聲

利申:清泉
人地IG public定private都要批鬥
夠有男人IG係公開啦 咁佢地又係鴨呀?
依家啲連登仔咁撚低質 淨係識貶低女性
人地IG public定private都要批鬥
夠有男人IG係公開啦 咁佢地又係鴨呀?
依家啲連登仔咁撚低質 淨係識貶低女性

講自己感受叫批鬥?
發覺自己讀得書太少領悟唔到
其實至恐怖有d會作生活
偷相post扮自己生活
剛才先見到個扮收花,痴撚線
咁ig private就一定唔係雞 ?
用公開定private黎分係咪雞 雞呢個形容詞未必太濫用
根本女人做乜都比人話係雞 公平咩

會窮
Public又得罪你咩
Private唔可以係雞?
樓主心中全世界女人都係雞 咁講會唔會好d
咁ig private就一定唔係雞 ?
用公開定private黎分係咪雞 雞呢個形容詞未必太濫用
根本女人做乜都比人話係雞 公平咩

男人係狗公
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞