做緊麥咖啡 你問我答

209 回覆
3 Like 1 Dislike
識飲一定飲 McCafe long black,完勝所有連鎖咖啡店
日日飲small cap,做邊間
機場嗰間啲朱古力難飲到好似屎水咁
識飲一定飲 McCafe long black,完勝所有連鎖咖啡店

不能同意更多
無飲過 係去m記買包買薯條果條排落單定mc cafe個到落?
鍾意飲flat white,認真同starbucks唔差得遠 但平十幾蚊

因為佢係starfucks

Btw你會唔會落糖

唔落

識飲一定唔落糖

Btw 上次有個客飲espresso 問我落唔落糖 我當堂嚇一跳然後得啖笑

意大利都有人落糖,因為平豆沖 espresso 唔好飲。咁以你公司啲豆嘅質素有人落糖都好正常
咖啡豆其實係咪靚過其他鋪?

靚唔靚過其他就真係唔知 豆就用阿拉伯豆

聽聞好過starfucks

starfucks用中國豆架
無飲過 係去m記買包買薯條果條排落單定mc cafe個到落?

問左唔答
屌過幾多件mk妹

我都想有得屌

問左唔答

緊係mccafe到落單 可以順手買埋主鋪嘅野
凍飲有邊隻好?
同路人 邊間鋪?
同路人 邊間鋪?

邊個鋪就唔講啦 屋村靜鋪
凍飲有邊隻好?

涷朱 完勝
星屌員工留名
星屌員工留名

我淨係飲過星冰樂系列
機場嗰間啲朱古力難飲到好似屎水咁

有無咁難飲

忙緊果時?
齋啡以外 有咩咖啡推薦?

利申 鍾意cappucino / flat white
鍾意飲flat white,認真同starbucks唔差得遠 但平十幾蚊

Mc cafe flat white 好似屎水咁淡喎,一啲都無咖啡香
唔好飲另一個主因我覺得係因為鍛練得少,始終係main store嘅副產品。除非本身main store都好忙

利申:做top 20
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞