[歡迎沙拉狗+HEHE暨賭王快躝]巴黎聖日耳門球迷吹水區(18)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
尼馬走未呀??仲唔走走唔到又雪一季
疤隻總監去左巴黎最後一deal
一億加丹比利施美度
但丹比利之前講過唔想踢鈀
鍠呢?換個雲仔仲好
丹比利仲有講數空間咩
放個假番黎又傷
我地隊有d球員冇波踢都傷完又傷啦
賣番比疤咁無骨氣仲要換隻玻璃
賭王同疤咁想要對方
油王點會咁順意
我係油王就賤價比蝗
有法國報紙指中東佬受左
億六冇球員交換,分兩期找數
另外指賭王由此至終都冇諗過去蝗
屌那星唔換人用錢買蛆個後備仔
PSG are willing to sell Neymar to Barcelona in return for Ousmane Dembele, Nelson Semedo and €100m, according to Le Parisien
賭王影緊鈀波衫相
橫掂都冇機會出街仲晒時間影乜鳩
咁你都影啦
據意大利轉會專家迪馬濟奧透露,巴黎聖日門考慮簽下文迪蘇傑。

由於麥巴比和卡雲尼的受傷,聖日門鋒線選擇捉襟見肘,法甲霸主有意引進祖記前鋒文迪蘇傑,並已經與斑馬軍團進行了接觸,文迪蘇傑正在評估聖日門開出的報價。

不過迪馬濟奧指出,文迪蘇傑不太可能在夏窗的最後幾天離開祖記,因為他想慎重對待自己職業生涯的下一步選擇,他可能會留在祖記,再慢慢考慮是否在明年1月份轉會。

有豬波要佢托咩
咩呀 文素雞治用黎頂前面卡xx
卡xx當佢收league得啦
文迪用嚟做我地新神鋒-豬波嘅sub, 法x盃嗰啲出下就ok
搵達仔踢假9咪得
咁撚高大做波一流但出波就會斷腳受傷
屌唔好互相傷害啦,兩個都咁易碎搵埋玻璃古一齊回收啦
請外隊勢力切勿對本會事務說三道四
疤:有信心將會在未來數小時完成尼馬轉會

據法國媒體Soccerlink報導,拿傑迪能接受去聖日門,他的經紀人也在積極促成這筆交易。

報導稱,拿傑迪願意接受轉會至聖日門,儘管拿傑迪此前曾重覆強調自己願意留在巴塞,但他的經紀人則正在積極促成這筆交易。

據悉,巴塞確實向聖日門報價1.25億歐元+拿傑迪+奧士文迪比利(租借)求購尼馬,而目前看來,在拿傑迪同意轉會的前提下,奧士文迪比利的意願成為了交易能否達成的關鍵。而目前奧士文迪比利並不想離開巴塞。
三十路咬肥約

今年p3p4 唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞