問一問fate動畫順序

154 回覆
0 Like 0 Dislike
到底deen個套點解唔睇唔得

冇話唔睇唔得
但今時今日ufo套野明明90分偏偏有人吹到100分
deen版明明有60分但偏要貶到負分
日本網民鬧嘅地方就選擇性無視
仲口硬話人搬龍門
其實我想講真係叫人接觸FATE動畫既話

應該要睇06先,係就係畫面差左少少值不過係FATE改編動畫既起點黎

最緊要係睇FATE無由理叫人淨係睇UBW一條路線

睇完UBW返轉頭睇06一定會飛住黎睇

淨係憑畫面黎判定睇唔睇個套動畫都唔好話自己係廚

AIR畫面咁肉酸今時今日咪又係大把人推薦大家睇

有時歷史意義重大既野應該要被重視

好似次次講親睇GUNDAM都唔會叫淨係睇00 or 鐵血唔睇元祖咁啦

真係有人會咁叫
一開頭揀左睇得最爽最有娛樂性個幾套

後面睇元祖或者舊UC個幾套就會覺得悶

題外話: 我會叫人睇左Thunderbolt先,集數少,劇情精闢,睇完都唔夠喉,可以吸引到真係有性趣既睇其他高達
到底deen個套點解唔睇唔得

冇話唔睇唔得
但今時今日ufo套野明明90分偏偏有人吹到100分
deen版明明有60分但偏要貶到負分
日本網民鬧嘅地方就選擇性無視
仲口硬話人搬龍門

點睇都似係你想講到90分既做60分,60分既講到90分

從頭到尾其實嗌緊好簡單嘅野

就係ufo版ubw喺 音樂 動態打鬥 節奏方面有冇缺陷
而deen版作畫全輸而音樂贏晒
然後爭嗌deen版節奏同動態作畫喺咪好過ufo

問題係有人話ufo版打鬥 節奏完全冇問題
提出例子 就一句「唔覺得有」帶過
然後網民嘅指罵就歸咎於人地帶風向/睇唔到
我上面一早講左
唔俾人批評ufo咪出聲囉 繼續掩耳盜鈴
又唔睇下冇拍住fate之後ufo幾折墮

應該要睇06先,係就係畫面差左少少值不過係FATE改編動畫既起點黎

好似次次講親睇GUNDAM都唔會叫淨係睇00 or 鐵血唔睇元祖咁啦

真係有人會咁叫

題外話: 我會叫人睇左Thunderbolt先,集數少,劇情精闢,睇完都唔夠喉,可以吸引到真係有性趣既睇其他高達

唔好混淆視聽
DEEN真正死罪唔係畫面(雖然光魔法次次比人笑)
係災難級既人物描寫
士郎變精蟲上腦既弱智仔
呆毛係補完魔就發春既女人仔
金閃係變態NTR金毛
成套野主題變左呆毛好萌

真係有人會咁叫

唔好混淆視聽
DEEN真正死罪唔係畫面(雖然光魔法次次比人笑)
係災難級既人物描寫
士郎變精蟲上腦既弱智仔
呆毛係補完魔就發春既女人仔
金閃係變態NTR金毛
成套野主題變左呆毛好萌

冇人話過deen版劇情好
我都有提過劇本亂搞
不過係演出同構成方面一文不值?咁又未必
我上面一早講左
唔俾人批評ufo咪出聲囉 繼續掩耳盜鈴
又唔睇下冇拍住fate之後ufo幾折墮

其實佢地都係想講deen版冇你講得咁好
雖然唔係話UFO 版冇不足但都好過deen
好似係

起碼借文嗰段用黎批評打鬥生硬
「佢地」認為全無問題
仲話個個都近鏡偷格
又唔諗下06fsn製作規格冇得比
亦唔諗下打鬥輸bones幾條街嘅事實
咪話左有歷史價值同紅A打B叔個演出可以睇下,音樂好聽
幾時變左一文不值?
用返你既ufo無左fate紅唔起邏輯
DEEN 06做完兩個同人奇蹟
之後點解無晒聲氣?
幾時變左一文不值?
之後點解無晒聲氣?

無晒聲氣?
望向今季このすば

ufo宜家接嘅job
大部分(9成)都係靠以前幫人做game op拉關係得返黎
包括之後嘅活擊刀劍
邊似deen咁長做長有
幾時變左一文不值?
之後點解無晒聲氣?

無晒聲氣?
望向今季このすば

ufo宜家接嘅job
大部分(9成)都係靠以前幫人做game op拉關係得返黎
包括之後嘅活擊刀劍
邊似deen咁長做長有

不如咁講
DEEN係Fate+寒蟬+地獄少女之後
有邊套夠其中一套一半咁紅?
地平線都比人屌到飛起
板本同學高開低收
美好繼續崩開有條路
又大戰..
唔該哂巴絲
係咪仲有個hf?係咪最尾先睇
唔該哂巴絲
係咪仲有個hf?係咪最尾先睇

HF線預計出3套電影
第一集最快都要今年10月
起馬下年先出得齊
想知劇情都係玩Game啦,動畫要等幾年
http://www.nicovideo.jp/watch/sm24669382

爭咩呀
Bones撈埋ufotable呀笨
Girls' Work
我仲ff緊係虛惑星前傳,然後順住個勢出2年生篇,爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞