問一問fate動畫順序

154 回覆
0 Like 0 Dislike
新手想睇係咪
fate/stay night saber
fate/zero
fate/stay night UBW
爬過文 但有唔同版本
係+1

==

系你老母

系你老母

屌你老母知唔知自己上緊咩台牙系人老母
唔該哂巴絲
係咪仲有個hf?係咪最尾先睇
唔該哂巴絲
係咪仲有個hf?係咪最尾先睇

Hf 未出

系你老母

美波講得好
依家d細蚊仔真係唔屌佢地真係唔得

系你老母

美波講得好
依家d細蚊仔真係唔屌佢地真係唔得

岩牙
D90後5屌5鬆化

系你老母

系你老母

系你老母

系你老母

老母前老母後有無家教?

系你老母

系你老母

老母前老母後有無家教?

系你老母個老母
屌撚晒上邊D 5P仔老母
Fsn 06 > Fate Zero > UBW (我係咁睇,睇到zero已嚴重中毒)

Or

Fsn 06 > UBW > Fate Zero
Fsn 06 > Fate Zero > UBW (我係咁睇,睇到zero已嚴重中毒)

Or

我覺得順時序好D

Or

我覺得順時序好D

我覺得唔好徙時間睇06年fate最好,不倫不類

Or

我覺得順時序好D

的確,但係06 既BGm真係神

Or

我覺得順時序好D

留名世界大戰
Zero>UBW>06 Fate

唔好聽上面d人講
佢地先入為主因為自己由06開始睇就叫人咁睇
事實係新手應該由zero開始最好

利申由06開始睇
睇完zero就唔洗睇啦 其他咁垃圾
Zero>UBW>06 Fate

唔好聽上面d人講
佢地先入為主因為自己由06開始睇就叫人咁睇
事實係新手應該由zero開始最好

利申由06開始睇

岩牙
吾睇zero先個d人真系好傻豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞