THE IDOLM@STER /STARLIGHT STAGE [10]5th第一戰線陷落

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
搭單問
Cg 中左大阪場
eplus應該點樣比錢...

想問中左邊日 ...
心痕又去睇TC
啲人唔知係淆定點
瘋狂跌價
見已經去到一萬頭
三個場都係
搭單問
Cg 中左大阪場
eplus應該點樣比錢...

想問中左邊日 ...

有無得求carry day 2
最多幫你比先
等fes一到我就晒你冷

唔係話撥你冷水,不過昨日2ch有條友儲左4萬無償都係一張SSR都冇,你都係小心d唔好立フラグ

利申:4萬有償抽fes試過一張SSR都冇
等fes一到我就晒你冷

唔係話撥你冷水,不過昨日2ch有條友儲左4萬無償都係一張SSR都冇,你都係小心d唔好立フラグ

個post仲起度
等fes一到我就晒你冷

個post仲起度

me切身體會過
頭先起大家樂見到有人打cgss
係咪巴打嚟
係咪巴打嚟

冇可能,我剛剛玩的時候係食吉野家
原來今日立花理香生日
原來今日立花理香生日

yes

睇佢篇blog 話今年終於還返晒獎學金 唔知有幾多 計落都還左5,6年
係咪巴打嚟

冇可能,我剛剛玩的時候係食吉野家

冇可能,我根本食唔起大家樂
有冇巨巨中石川可以carry
想玩....但唔識點download個app

an: apk
ios: 轉日本

首先,請問你係咩機
原來今日立花理香生日

yes

睇佢篇blog 話今年終於還返晒獎學金 唔知有幾多 計落都還左5,6年

識睇日文

佢唔算少job接啦...還咁耐

頭先手痕就咁google 下博士獎學金中退 搵到有條友要還950萬yen
但都搵唔到太多料 我當佢除半都差唔多500萬yen ………

首先,請問你係咩機

iOS

Ios:申請一個日本apple id, 係設定度-》itune apps store用日本個acc登入,佢會自動轉你去日本app store,之後search デレステ
原來今日立花理香生日

yes

識睇日文

佢唔算少job接啦...還咁耐

頭先手痕就咁google 下博士獎學金中退 搵到有條友要還950萬yen
但都搵唔到太多料 我當佢除半都差唔多500萬yen ………

嘩屌佢PSYCHOLOGY PHD 高材生

讀埋先開始聲優活動啦 聲優又唔係水著女優趕時間出道
即係佢有專心做一世聲優既覺悟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞