THE IDOLM@STER /STARLIGHT STAGE [10]5th第一戰線陷落

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
睇到十幾張全部唔中即刻灰到無心機打

大丈夫!

同你相反,化悲憤為力量

你過左十萬已經確定2千了,不是嗎
今次有名啲人仲賣曬兩張出嚟
你話賣一carry 一仲理解到

同你相反,化悲憤為力量

都會想推高個rk好睇d 而家咩都唔想做

同你相反,化悲憤為力量

有email了

同你相反,化悲憤為力量

睇lv都唔益黃牛狗
btw 見樓上啲巴打中曬伏
佢有講一條code 最多申一場公演一次
而如果你一條code 重覆申請同一場佢會拎你最後嘅entry 去睇你抽幾張

想allin 大阪基本上係 1 code 大阪 day1+ 大阪 day2 +α
咁嘅組合去抽
btw 見樓上啲巴打中曬伏
佢有講一條code 最多申一場公演一次
而如果你一條code 重覆申請同一場佢會拎你<ins>最後</ins>嘅entry 去睇你抽幾張

想allin 大阪基本上係 1 code 大阪 day1+ 大阪 day2 +α
咁嘅組合去抽

yes ar
全部都係
1+2+x
去抽,都係爆死晒
SSA難度好高...有無攻略

儲定錢買飛
巴打筆直幾多

今次唔睇都唔益黃牛狗
唔想益...但係未睇過點都要睇一次

所以就算唔係SSA場我都想睇

如果ssa真係用bd抽我諗中既機會大過其他6場

應該唔會咁多痴線佬一箱箱咁買

一樣係一箱箱入>拆code>賣俾中古

睇下某LL的2手bd如何氾濫你就知黃牛係幾無恥

粒粒抽飛個2隻特別平

imas 點會放過你 bdbox 3萬yen
SSA難度好高...有無攻略

儲定錢買飛
巴打筆直幾多

今次唔睇都唔益黃牛狗
唔想益...但係未睇過點都要睇一次

所以就算唔係SSA場我都想睇

如果ssa真係用bd抽我諗中既機會大過其他6場

應該唔會咁多痴線佬一箱箱咁買

一樣係一箱箱入>拆code>賣俾中古

睇下某LL的2手bd如何氾濫你就知黃牛係幾無恥

粒粒抽飛個2隻特別平

imas 點會放過你 bdbox 3萬yen

bd都黃牛到應該已經係集團式

好可惜

隻手好撚凍
今日係咁先

隻手好撚凍
今日係咁先

恭喜達陣

隻手好撚凍
今日係咁先

恭喜達陣

冷手打個熱丁丁
金盃應該頂唔住

全滅
各位活動辛苦了

打左整日收隊,應該保到2000位内

各位活動辛苦了

上晝祝完各位巴打抽得中就幾乎個個全滅

睇黎都係唔好祝你好運好D
各位活動辛苦了

9萬唔會出2000掛(フラグ)
各位活動辛苦了

9萬唔會出2000掛(フラグ)

無睇過條2000線 不過半小時衝1萬分似乎有可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞