THE IDOLM@STER /STARLIGHT STAGE [10]5th第一戰線陷落

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Twitter 見到神人魔改figma
想間有無有無大佬可以carry下小弟去大阪day2
錢方面真係比唔到多最多1.5倍同埋代排物販

我好想幫你,不過⋯

暫時睇石川單日2萬尾
大阪2萬中

CD抽選黎講黃牛飛呢個價真係好心動

不過都係不了

先唔講黃牛死全家
班撚屌賣撚曬兩張真係一個唔覺意就入唔到
又無乜人係放一又講明帶你入

始終唔覺得會逐個查

見你驚驚青青眼神又CC縮縮咁係人都查你

我好想幫你,不過⋯

暫時睇石川單日2萬尾
大阪2萬中

不過都係不了

先唔講黃牛死全家

始終唔覺得會逐個查

佢真係逐個查開場時間起碼要早幾個鐘
所以結論係,入左去就神仙

我好想幫你,不過⋯

暫時睇石川單日2萬尾
大阪2萬中

不過都係不了

先唔講黃牛死全家

始終唔覺得會逐個查

見到張二萬二好吸引但有啲淆
Twitter 見到神人魔改figma

魔改figma=
原型師=

我好想幫你,不過⋯

暫時睇石川單日2萬尾
大阪2萬中

不過都係不了

先唔講黃牛死全家

始終唔覺得會逐個查

佢真係逐個查開場時間起碼要早幾個鐘
所以結論係,入左去就神仙

YES 其實都係做下樣嚇下你

我好想幫你,不過⋯

暫時睇石川單日2萬尾
大阪2萬中

不過都係不了

先唔講黃牛死全家

始終唔覺得會逐個查

見到張二萬二好吸引但有啲淆

巴打覺得抵咪去馬

不過我絕對唔支持黃牛行為
打重力打到唔記得左打event
不過金杯已穩
fc唔到
20k又過左
由佢
不過金杯已穩
fc唔到
20k又過左
由佢

Pa無
不過金杯已穩
fc唔到
20k又過左
由佢

Pa無

玩到唔記得時間的話重力2應該有購入的價值,明天去執一隻玩先
明天預想

Lunatic show 實裝
Event預告
Pa新歌:
本命 ユッコ
對抗 ゆいにな
大穴 新碟宣傳よしのん
不過金杯已穩
fc唔到
20k又過左
由佢

Pa無

玩到唔記得時間的話重力2應該有購入的價值,明天去執一隻玩先

尋日玩左鋪Nier
白金出品好似都是高汁
有冇朋友想一齊睇LV

有冇朋友想一齊睇LV

特登去日本LV就興趣一般
LV如果係香港就絕對會go
有冇朋友想一齊睇LV

特登去日本LV就興趣一般
LV如果係香港就絕對會go

Same 我等後半戰算

佢咁樣似玩野喎

認真,去睇LL就唔該尊重番人地個場合,搞到imas fans都低質埋就真係

佢咁樣似玩野喎

認真,去睇LL就唔該尊重番人地個場合,搞到imas fans都低質埋就真係

一定係粒粒想抹黑唉媽屎
咱們都是最高汁的 #曲

佢咁樣似玩野喎

一定係粒粒想抹黑唉媽屎
咱們都是最高汁的 #曲

真相:元祖LLfans借imas挑釁水團

利申:9up唔好當真

佢咁樣似玩野喎

一定係粒粒想抹黑唉媽屎
咱們都是最高汁的 #曲

又係痴線佬撩交打 阻唔到咁多

BTW 恆常角色歌係咪好耐冇更新

佢咁樣似玩野喎

一定係粒粒想抹黑唉媽屎
咱們都是最高汁的 #曲

是,所以我係上面不負責任估左下明天有可能什麼新歌

佢咁樣似玩野喎

一定係粒粒想抹黑唉媽屎
咱們都是最高汁的 #曲

多數都係ITEM活動結算完就會有新角色歌

佢咁樣似玩野喎

一定係粒粒想抹黑唉媽屎
咱們都是最高汁的 #曲

多數都係ITEM活動結算完就會有新角色歌

肯定唔會係こいかぜ
我想要Radio Happy
收到風今日水團有捉人對名趕出場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞