THE IDOLM@STER /STARLIGHT STAGE [10]5th第一戰線陷落

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

其實睇完啲comment我反而興趣大左
想知究竟爛成點先可以問十個人十個都插

不過我連隻重力都未打完

唔係推理GAME,係旅遊介紹GAME

係惡質起底恐嚇模擬

當初俾宣傳呃撚咗去買
幾日打爆之後即刻賣返出去

好彩嗰排唔得閒去買
如果唔係已經中伏

好采一週目係正常end 唔係實屌到佢飛起

俾烏鴉啄爆頭而死

對隻game冇期望
所以盡情劇透我吧

睇錯你白金左

睇人玩完兼白金埋,除左true end同normal end外,其他都係kuso

不過我連隻重力都未打完

係惡質起底恐嚇模擬

當初俾宣傳呃撚咗去買

好彩嗰排唔得閒去買
如果唔係已經中伏

上個月FREE GAME
dereraji入圍左3個廣播獎名單
流刑地冇份係因為非公式?

不過我連隻重力都未打完

係惡質起底恐嚇模擬

當初俾宣傳呃撚咗去買

好彩嗰排唔得閒去買
如果唔係已經中伏

俾烏鴉啄爆頭而死

就咁睇字都覺得好

睇人玩完兼白金埋,除左true end同normal end外,其他都係kuso

不過我連隻重力都未打完

係惡質起底恐嚇模擬

不過完成一週目後 二三四五週目都可以飛哂劇情
要刷白金盃應該半日就得

又一個受害者
証明嗰陣嘅宣傳好成功

都要不斷打返第8章

有冇人可以解釋下其實流刑地係咩嚟
點解非公式但係好似公式默許咁?

不過我連隻重力都未打完

係惡質起底恐嚇模擬

要刷白金盃應該半日就得

又一個受害者
証明嗰陣嘅宣傳好成功

都要不斷打返第8章

好煩 唔想打

係惡質起底恐嚇模擬

要刷白金盃應該半日就得

又一個受害者
証明嗰陣嘅宣傳好成功

都要不斷打返第8章

好煩 唔想打

要不斷拒絕倒貼嘅17歲

係惡質起底恐嚇模擬

當初俾宣傳呃撚咗去買

好彩嗰排唔得閒去買
如果唔係已經中伏

俾烏鴉啄爆頭而死

就咁睇字都覺得好

不過我連隻重力都未打完

係惡質起底恐嚇模擬

要刷白金盃應該半日就得

又一個受害者
証明嗰陣嘅宣傳好成功

都要不斷打返第8章

好煩 唔想打

你整一個男人婆end 一個藝術館長end都好吖
5個結局有3個都係畀栞搞死

係惡質起底恐嚇模擬

要刷白金盃應該半日就得

又一個受害者
証明嗰陣嘅宣傳好成功

都要不斷打返第8章

好煩 唔想打

想ntr肥仔老婆

係惡質起底恐嚇模擬

要刷白金盃應該半日就得

又一個受害者
証明嗰陣嘅宣傳好成功

都要不斷打返第8章

好煩 唔想打

玩咗UFO個個 勁on9

係惡質起底恐嚇模擬

要刷白金盃應該半日就得

又一個受害者
証明嗰陣嘅宣傳好成功

都要不斷打返第8章

好煩 唔想打

想ntr肥仔老婆

都無得溝智子既

有冇人可以解釋下其實流刑地係咩嚟
點解非公式但係好似公式默許咁?

一言難盡,詳見:

http://dic.nicovideo.jp/t/a/cinderella%20party%21#phrases
本來對隻game冇興趣,你們講到咁反而搞到我想去玩玩睇下係咩回事
本來對隻game冇興趣,你們講到咁反而搞到我想去玩玩睇下係咩回事

YouTube 有齊劇情

YouTube 有齊劇情

Thx

成個post都係受害者

成個post都係受害者

都未買PS4,睇人玩
藍子招concentration,一開技就真係睇住斷C

入4隻判強同佢硬碰

入4隻判強同佢硬碰

咁反智
痴線又十幾頁
btw rock lee

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞