我屋企好似賴左野

218 回覆
16 Like 2 Dislike
唔好驚 直接出去屌佢

之前屋企都發生過事
個時係我房
同家姐 同佢男朋友
係鬼節聽靈異節目

咁大家都聽得入神
忽然聽到個廳有木履聲
跟住衝入左廁所 關門 又有沖水聲
仲要係好撚大力

但個陣得我地三個
我同家姐男朋友
都聽到木履聲 關門聲 沖水聲
但得家姐 話聽唔到有木履聲

個下嬲左直接開房門
去廁所睇咩事
但結果乜野都無

回頭就關左無聽靈異節目
屋企由我小學開始一向都有怪事,有次拜完山返屋企當晚發現屋企房燈就算熄左,都會有d光閃下閃下,即使係換燈泡都冇用,直至屋企有屋企人過身做法事時順便問下,開左道符叫浸水係屋企灑,我媽順便拎黎抹下個燈泡,個燈泡自己裂左,之後屋企房燈再無閃過。
夜晚一個係房關左門,每聽到有人敲門,廳又會有拉櫈聲,樓下投訴我屋企成日夜晚拉櫈,但通常冇人。平時屋企電視夜晚都會有唔比熄既情況,我做法係無聲個電視或者熄火牛制,我媽通常會講粗口屌佢玩夠未。
到依家我都會係屋企無啦啦有陣女人香味,但屋企冇人又冇開窗,不過位朋友最鐘意同我屋企隻貓玩,早幾年成日見隻貓同房某幅牆同個角玩得好開心,有時隻貓又會好惡發癲望住我後面,當我有時訓覺覺到唔自在訓唔著,佢會行過黎壓住我心口,我先訓到。
幾個月前我返學拎對耳環,但唔小心跌左一隻落屋企地方但又搵唔到,因為趕時間冇理會,但返屋企搵極都搵唔返,有一日啊媽返夜晚返到屋企話係公司間房聽到有野跌左既聲係房門後面,發現我唔見左既同款耳環,拎左返屋企,我笑媽咪隻野跟返公司還耳環比我。
不過佢有佢係我屋企,我有我係屋企。被我地鬧完後安份左好多
最近屋企係咁發生怪事,半夜三點部電視無啦啦自己著左仲要教到勁大聲,木門又無啦啦自己反鎖,第朝又發現有件衫晾左出窗。問過哂屋企人佢地又話無做到,而加好撚驚

加多對筷子,thanks
你家姐撞野
叫佢同我性交轉運
你家姐撞野
叫佢同我性交轉運

報驚
屋企由我小學開始一向都有怪事,有次拜完山返屋企當晚發現屋企房燈就算熄左,都會有d光閃下閃下,即使係換燈泡都冇用,直至屋企有屋企人過身做法事時順便問下,開左道符叫浸水係屋企灑,我媽順便拎黎抹下個燈泡,個燈泡自己裂左,之後屋企房燈再無閃過。
夜晚一個係房關左門,每聽到有人敲門,廳又會有拉櫈聲,樓下投訴我屋企成日夜晚拉櫈,但通常冇人。平時屋企電視夜晚都會有唔比熄既情況,我做法係無聲個電視或者熄火牛制,我媽通常會講粗口屌佢玩夠未。
到依家我都會係屋企無啦啦有陣女人香味,但屋企冇人又冇開窗,不過位朋友最鐘意同我屋企隻貓玩,早幾年成日見隻貓同房某幅牆同個角玩得好開心,有時隻貓又會好惡發癲望住我後面,當我有時訓覺覺到唔自在訓唔著,佢會行過黎壓住我心口,我先訓到。
幾個月前我返學拎對耳環,但唔小心跌左一隻落屋企地方但又搵唔到,因為趕時間冇理會,但返屋企搵極都搵唔返,有一日啊媽返夜晚返到屋企話係公司間房聽到有野跌左既聲係房門後面,發現我唔見左既同款耳環,拎左返屋企,我笑媽咪隻野跟返公司還耳環比我。
不過佢有佢係我屋企,我有我係屋企。被我地鬧完後安份左好多

我都試過係屋企無人但係聞到女人香,訓教背脊後同耳仔都好涼,好似有人係隔離咁。
樓主呢
其實呢個Post都係隻鬼開?!
屌又話裝cam
裝撚左幾日啦
會唔會係有人夢遊?
如果唔係既話
可能鬼上身
睇下邊個面色差左 身體差左 又神不守舍咁

樓主本人
咁多人幫你 叫你裝cam又唔做 即係個post已完
其實你可以同阿飄傾傾
叫成做d 有意義既野
即係拖地,洗碗之類

吹大d
有觀音但係開左光未先
啱啱搬入去?
有無神主牌同土地/地主?

個觀音放左好多年

屌你老母
放左好多年=開左光?
樓主諗唔到故仔作就深潛
樓主呢
樓豬有冇事

永遠懷念樓主
氣 貫 長 虹
永 垂 千 古

永遠懷念樓主
氣 貫 長 虹
永 垂 千 古

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞