我屋企好似賴左野

218 回覆
16 Like 2 Dislike
如果係既都幾誇張下
其實有都唔出奇
試過比佢係廳跳舞,跳到入房
電視又係自己開
一醒個廳亂哂
有人同你小朋友玩
搵師傅睇一屋4隻 3大1細

點解你可以講到咁輕鬆同埋你點解會野到而啲野

租屋黎,一開始唔覺 住住下大概半年開始發現有問題
有朋友曾經講間屋好似有d野,但果刻唔信
最後搞到要搵師返黎了解

一開始都係發生d好唔為意既事
間中自己開電視,d野冇左
大半年後有日工人話有人係床上跳上跳落
幾日後有晚係廳發覺有聲,開門一睇有人跳近舞
小朋友又不停喊,有時小朋友係房笑得好開心好似有人陪佢咁
最後朋友介紹搵左師傅睇,睇完之後佢叫落樓再傾,佢話間屋有4隻係度
當時佢話有1隻係個窗外面好猙獰咁望住你、另外1大1細係房對我地笑近、最後1隻係後樓梯

係咪人地一早住緊響度
強烈建議樓主裝cam, 我地一齊昅住

一齊昅住佢家姐

我地一齊發功, 同一時間dklm
隻野應該會魂飛魄散

順便昅住你家姐, 睇下佢有無事,

有隊hit team 係門口standby

家姐一有事即刻破門性交軀鬼

完全免費 樓豬有so啦

不如樓主試下夜晚大大聲聲播下av打下飛機
陽氣有助驅邪
其實有都唔出奇
試過比佢係廳跳舞,跳到入房
電視又係自己開
一醒個廳亂哂
有人同你小朋友玩
搵師傅睇一屋4隻 3大1細

點解你可以講到咁輕鬆同埋你點解會野到而啲野

租屋黎,一開始唔覺 住住下大概半年開始發現有問題
有朋友曾經講間屋好似有d野,但果刻唔信
最後搞到要搵師返黎了解

一開始都係發生d好唔為意既事
間中自己開電視,d野冇左
大半年後有日工人話有人係床上跳上跳落
幾日後有晚係廳發覺有聲,開門一睇有人跳近舞
小朋友又不停喊,有時小朋友係房笑得好開心好似有人陪佢咁
最後朋友介紹搵左師傅睇,睇完之後佢叫落樓再傾,佢話間屋有4隻係度
當時佢話有1隻係個窗外面好猙獰咁望住你、另外1大1細係房對我地笑近、最後1隻係後樓梯

係咪人地一早住緊響度

你岩
最後師傅話只係可以放個像係走廊阻佢入房趕唔走
而無耐亦都搬走左
今晚打上去edmond poon睇下幫唔幫到你

一齊昅住佢家姐

隻野應該會魂飛魄散

完全免費 樓豬有so啦

陽氣有助驅邪

打飛機洩陽氣呀 死得仲快喎巴打

而加屋企都唔敢番

未返屋企就去啲電腦鋪到買個Cam
今晚裝左去 聽朝睇下咪知囉

見到野仲驚有無其他方法

可能真係有屋企人夢遊喎

一齊昅住佢家姐

隻野應該會魂飛魄散

完全免費 樓豬有so啦

陽氣有助驅邪

係咩屌,
等我平時自己一個果陣仲打飛機壯膽

而加屋企都唔敢番

未返屋企就去啲電腦鋪到買個Cam
今晚裝左去 聽朝睇下咪知囉

見到野仲驚有無其他方法

咁你不如買完裝好之後
聽朝擺上黎等我地幫你睇啦
總好過依家未肯定係唔係出左事

咁又岩依家科技咁好 裝左cam未知

一齊昅住佢家姐

隻野應該會魂飛魄散

完全免費 樓豬有so啦

陽氣有助驅邪

係咩屌,

D鬼睇住你打

一齊昅住佢家姐

隻野應該會魂飛魄散

完全免費 樓豬有so啦

陽氣有助驅邪

係咩屌,

射落隻鬼到咪得囉
捨得裝cam未
裝完cam今晚一齊睇直播
又唔肯裝cam又想解決
最近屋企係咁發生怪事,半夜三點部電視無啦啦自己著左仲要教到勁大聲,木門又無啦啦自己反鎖,第朝又發現有件衫晾左出窗。問過哂屋企人佢地又話無做到,而加好撚驚

巾無咁勁,set 個cam 睇下
自己唔敢睇就裝cam比巴打睇啦。
以前我阿妹成日夢遊 但係有次真係妹恐怖

有晚我係間房到聽到出面廳有人係到喊 咁我膽粗粗

出去睇下啦 原來我阿妹一個人坐係沙發到喊緊仲要

無開燈 咁我就問佢做咩野呀 佢竟然喊住答我

話 我好想玩呀 夜晚晚玩咩呀 所以我就帶

佢番佢房訓教 但係佢上左床之後竟然舉起隻公仔係

到無出聲咁笑 笑得好奇怪 唔係佢平時咁 之後佢仲

望住我一直係到笑 好撚驚呀 無過

我因爲太眼訓無理佢就自己番左去訓 果陣佢

只係5碎到

我碎你老母臭閪咩
咁正 次次聽呢D都係得個聽字

只係5碎到

我細個都試過
除左亂講嘢、又喊又笑仲會瘋狂撼頭埋牆

後尾發現係藥物敏感同壓力引致

只係5碎到

你仲嚴重過你個妹喎 嚴重到字都唔撚識打

只係5碎到

你仲嚴重過你個妹喎 嚴重到字都唔撚識打

睇撚到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞