我屋企好似賴左野

218 回覆
16 Like 2 Dislike
其實你可以同阿飄傾傾
叫成做d 有意義既野
即係拖地,洗碗之類

以前我阿妹成日夢遊 但係有次真係妹恐怖

有晚我係間房到聽到出面廳有人係到喊 咁我膽粗粗

出去睇下啦 原來我阿妹一個人坐係沙發到喊緊仲要

無開燈 咁我就問佢做咩野呀 佢竟然喊住答我

話 我好想玩呀 夜晚晚玩咩呀 所以我就帶

佢番佢房訓教 但係佢上左床之後竟然舉起隻公仔係

到無出聲咁笑 笑得好奇怪 唔係佢平時咁 之後佢仲

望住我一直係到笑 好撚驚呀 無過

我因爲太眼訓無理佢就自己番左去訓 果陣佢

只係5碎到

碎你老母
如果今晚半夜部電視仲會自己開既話即刻衝出廳提高自己既聲線大喝一句 呢鋪打和 咁隻野就會好快走的了

幽默感呢家嘢,無就無嫁啦,無得強求
會唔會係有人夢遊?
如果唔係既話
可能鬼上身
睇下邊個面色差左 身體差左 又神不守舍咁

病左成個星期,喉嚨痛極都唔識好

呢排咁多人病唔出奇
電視機你睇下佢有冇set咩時間自己開電視個d mode 再唔係熄大掣
木門反鎖你check下道門本身有冇問題先啦
D衫出左窗即係原本係廳入面 佢掛左出去?
如果真係有叫屌鳩佢唔好做無聊野就得
你越驚佢就越得寸進尺

利申:夜貓 日日開住房門打機玩到深夜3 4點

我屋企人既習慣係每日臨訓前會收哂窗出面啲衫入屋,前幾日朝早發現無啦啦有一件掛左出窗

題外話 如果去到夜晚都唔將衫收返入黎
會唔會冇咁好?
例如 濕氣,有鬼捐入你件衫等等
又無左回事啦?
得罪講句鬼神學說真係on9先會信 check下係咪自己或者家人做左但唔記得 認真啲諗下細節位

利申:嫲嫲死果陣曾經係夢入面見過佢仲傾過偈,但仍然唔信呢啲野
得罪講句鬼神學說真係on9先會信 check下係咪自己或者家人做左但唔記得 認真啲諗下細節位

利申:嫲嫲死果陣曾經係夢入面見過佢仲傾過偈,但仍然唔信呢啲野

如果鬼神係一種有意識形態既能量咁仲on唔on9
講起瀨嘢
以前聽講話
某人細個嗰陣 夜晚行出廳 見到神主枱個神像塊面變咗黑色
之後唔記得點
但係係關未開光事

樓主你屋企有冇神主牌?

有個神位觀音黎既,放左好多年都無事

有冇人答到 其實屋企放觀音像有冇用

如果係人地送or汁反黎 每一次拜佢都會唔好
如果係自己買既就ok
樓主去咗邊…
樓主出句聲 知道咩事未
試下閂埋大掣訓
都著既話你先驚啦

晾衫同道門又點解釋真係好驚

有賊姐,咁驚青做咩

平時出街都唔會反鎖木門,前幾日番屋企竟然鎖左,問過哂屋企人佢地無鎖到

我以前間屋都試過
講句唔好意思又開得返
樓主呢
吹完水又唔上水
樓主
一)首先唔好嚇自己住,
睇下有無咩原因先?
電視唔覺意set左時間制?
門鎖有無換過?(因為唔識用以為無反鎖)
睇漏一件唔記得收?
屋企人幾歲?會唔會有腦退化証唔知?
而家普遍左,我有親戚都有這個証。

第二)樓主除左以上事情,
有無其他明顯解釋唔到既事件?
耳仔有無聽到有人講野?
甚至腦中有無明顯另一把聲講野?
屋企人事發前,你/屋企人有無接觸過同靈界有關o既物件/事?(包括水晶)
Dum撚左個觀音咪得lo
樓主係咪唔知自己死左 仲係連登開post
睇精神科
樓主真係出左事
樓主 冇事嘛?
樓主有冇事...
利申我屋企之前都有野 自己一個係屋企廳 無啦啦電視開左 個遙控仲勁撚遠 我無可能㩒到
聽人講爆粗可以嚇走佢地 即刻勁大聲我屌你老母!
...下一秒我老母翻左黎
我間房之前都勁多怪事發生 唔知係咪因為我鍾意睇令人心寒嘅故/電影 (細個追開台灣套不可思議的世界) 導致我ff覺得自己屋企有野
定唔知真係我體質敏感 易見到呢啲(親戚死個時頭七見到佢)
試過有日同人夜晚傾電話唔小心訓著左 第朝佢問我琴晚屋企做咩咁多人 我話下
佢話琴晚我訓左冇耐後聽到成班"人"係我屋企玩 仲敲我房門入左黎玩
...最後我無同佢講 其實個晚屋企得我一個 所以先搵人傾電話...
勿相認
我間房之前都勁多怪事發生 唔知係咪因為我鍾意睇令人心寒嘅故/電影 (細個追開台灣套不可思議的世界) 導致我ff覺得自己屋企有野
試過有日同人夜晚傾電話唔小心訓著左 第朝佢問我琴晚屋企做咩咁多人 我話下
佢話琴晚我訓左冇耐後聽到成班"人"係我屋企玩 仲敲我房門入左黎玩
...最後我無同佢講 其實個晚屋企得我一個 所以先搵人傾電話...
勿相認

你呢個都幾恐怖
其實可能係電視 電路問題掛 木門啲鎖用得耐都會咁
掛衫可能你屋企人好幾日掛左無印象 你又見唔到姐

唔好自己嚇自己la
勿相認

你呢個都幾恐怖

屌你咩
對家條友知你訓撚左重唔收線想聽你夢遺叫春呀
樓主呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞