我屋企好似賴左野

218 回覆
16 Like 2 Dislike
強烈建議樓主裝cam, 我地一齊昅住

一齊昅住佢家姐

我地一齊發功, 同一時間dklm
隻野應該會魂飛魄散

順便昅住你家姐, 睇下佢有無事,

有隊hit team 係門口standby

家姐一有事即刻破門性交軀鬼

完全免費 樓豬有so啦

不如樓主試下夜晚大大聲聲播下av打下飛機
陽氣有助驅邪

打飛機洩陽氣呀 死得仲快喎巴打

係咩屌,
等我平時自己一個果陣仲打飛機壯膽

D鬼睇住你打

d精陽氣重 鬼比佢射中一定收皮
樓主返到去拎條丁當手槍咁用就ok
其實你可以同阿飄傾傾
叫佢做d 有意義既野
即係拖地,洗碗之類

樓主裝cam比巴打睇囉
其實你可以同阿飄傾傾
叫佢做d 有意義既野
即係拖地,洗碗之類

只求六合彩號碼,中左同佢share一半,再請工人每日按時上香
真係覺得唔妥就搵師傅睇睇
之前屋企有d事都揾人黎睇過
同埋師傳話擺左20幾年既觀音像冇開光都送走左裝左好多年香
樓主好似唔見左好耐,唔通…………

咁堅

驚咩丫 自己屋企 夜晚咪望下睇下有冇發現
樓主
女鬼大叫:我個閪好痕啊!樓豬!

起身屌閪喇
試過半夜出去掉垃圾 睇到對面屋個觀音像嗰時佢「唉」左一聲
以為自己聽錯 入返屋之後忍唔住望多次 又「唉」左聲
唔好裝cam呀,唔係嚇你鬼就一定有嫁喇,比你拍到靚既女鬼你又冇得屌,恐怖既你又要驚,講真講到呢度樓主你望下你後面
樓主你係個廳既4個角放4杯鹽水放一晚之後再影張相上來睇下
同埋你買本通勝查下日腳啦
影咗相有異樣再算啦
利申有學六x法門
Live
其實你可以同阿飄傾傾
叫成做d 有意義既野
即係拖地,洗碗之類

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞