我屋企好似賴左野

218 回覆
16 Like 2 Dislike
岩岩番到屋企,暫時風平浪靜
裝隻ip cam,放條直播link出嚟
等爸打們通宵同你睇住 睇下隻嘢仲敢唔敢出嚟
以前我阿妹成日夢遊 但係有次真係妹恐怖

有晚我係間房到聽到出面廳有人係到喊 咁我膽粗粗

出去睇下啦 原來我阿妹一個人坐係沙發到喊緊仲要

無開燈 咁我就問佢做咩野呀 佢竟然喊住答我

話 我好想玩呀 夜晚晚玩咩呀 所以我就帶

佢番佢房訓教 但係佢上左床之後竟然舉起隻公仔係

到無出聲咁笑 笑得好奇怪 唔係佢平時咁 之後佢仲

望住我一直係到笑 好撚驚呀 無過

我因爲太眼訓無理佢就自己番左去訓 果陣佢

只係5碎到
其實有都唔出奇
試過比佢係廳跳舞,跳到入房
電視又係自己開
一醒個廳亂哂
有人同你小朋友玩
搵師傅睇一屋4隻 3大1細

點解你可以講到咁輕鬆同埋你點解會野到而啲野

點跳舞法
岩岩番到屋企,暫時風平浪靜

如果日頭都有野就大件事
不如去紙紮舖查下日腳,
燒下d元寶蠟燭俾佢睇下佢肯唔肯走
事源上星期有一晚,三點幾我家姐番到屋沖涼,我就係間房碌緊手機準備訓,無啦啦電視著左仲要好撚大聲,個刻我想出廳屌鳩我家姐做乜咁夜仲開到部電視咁大聲,點知出到廳發現我家姐仲沖緊涼,老豆老母又訓哂,驚到即刻入番房,我家姐沖完涼都驚到即刻跑入老母房,過左五分鐘先叫老母出廳熄左佢。自此,晾衫木門而啲事就接二連三咁黎
不如去紙紮舖查下日腳,
燒下d元寶蠟燭俾佢睇下佢肯唔肯走

thanks for suggest
以前我阿妹成日夢遊 但係有次真係妹恐怖

到無出聲咁笑 笑得好奇怪 唔係佢平時咁 之後佢仲

望住我一直係到笑 好撚驚呀 無過

只係5碎到

碎你老母
以前我阿妹成日夢遊 但係有次真係恐怖

出聲咁笑 笑得好奇怪 唔係佢平時咁 之後佢仲

望住我一直係到笑 好撚驚呀

只係5

你講乜撚呀屌你老母
碎你老母
事源上星期有一晚,三點幾我家姐番到屋沖涼,我就係間房碌緊手機準備訓,無啦啦電視著左仲要好撚大聲,個刻我想出廳屌鳩我家姐做乜咁夜仲開到部電視咁大聲,點知出到廳發現我家姐仲沖緊涼,老豆老母又訓哂,驚到即刻入番房,我家姐沖完涼都驚到即刻跑入老母房,過左五分鐘先叫老母出廳熄左佢。自此,晾衫木門而啲事就接二連三咁黎

係咪個搖控傻9左咋
其實有都唔出奇
電視又係自己開
一醒個廳亂哂
有人同你小朋友玩

租屋黎,一開始唔覺 住住下大概半年開始發現有問題
有朋友曾經講間屋好似有d野,但果刻唔信
最後搞到要搵師返黎了解

一開始都係發生d好唔為意既事
間中自己開電視,d野冇左
大半年後有日工人話有人係床上跳上跳落
幾日後有晚係廳發覺有聲,開門一睇有人跳近舞
小朋友又不停喊,有時小朋友係房笑得好開心好似有人陪佢咁
最後朋友介紹搵左師傅睇,睇完之後佢叫落樓再傾,佢話間屋有4隻係度
當時佢話有1隻係個窗外面好猙獰咁望住你、另外1大1細係房對我地笑近、最後1隻係後樓梯

搵師傅屌鳩佢啦
其實有都唔出奇
電視又係自己開
一醒個廳亂哂
有人同你小朋友玩

點跳舞法

大叫一句 跳你老舞 即刻可以搞掂啦

完左先出到聲
Lm
強烈建議樓主裝cam, 我地一齊昅住
辦定身後事啦樓主一路好走
講左咁多頁都未裝cam
裝左cam未?
好過你幾千蚊搵風水佬呀
強烈建議樓主裝cam, 我地一齊昅住

一齊昅住佢家姐

我地一齊發功, 同一時間dklm
隻野應該會魂飛魄散

順便昅住你家姐, 睇下佢有無事,
打上去比潘紹聰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞