香港機場保安(AVSECO) 討論區

161 回覆
1 Like 48 Dislike
有女做?有靚女?
頭4個字已經道出呢份工狗也不屌,啲人做保安嘅最多騎牛搵馬,入咗職先知懶嘢咪走囉。
成日講你個仔,咪安慰自己個仔啦, 嗌佢返庇護工場啦
難得做夠5年可能要包生養死葬
你係坐房著西裝果班?唔該管下你班細,由無柴到又柴又花都係咁撚樣,保安唔係大撚曬,讓一讓條路唔會死,大家都係做野,有必要做到咁柒串咩?
所以我尊重有禮貌果班,我屌都係屌我上面講唔撚讓又串柒柒班壽頭
請問ching貴公司有冇得投訴?
周富祥年代入黎做,到周富祥警隊退休返黎我就走!
我而家仲響機場工作緊!睇住哩班人幾仆街,哩
間公司有幾垃圾!樓主唔好襯暑假呃細路啦!哩間野後生仔真係唔好入黎做,浪費時間,毫無前途可言!
仲記得有單,做完野去廁所,見到你地有人係人地門口一板板野飲到偷包裝野飲比人捉到後續係點我唔知,保安喎
佢地老細個老細民航處
機場管理局唔當avseco d保安係人
成日玩鳩avseco
成日話自己個仔,9成9 avseco hr搵人上黎呃鬼吹水話有個仔做緊要前途好好樓上仲要有啲幫口嘅食蕉狗
就算要做都做機管局啦
AA唔係識呼吸就入到嘅
可以話攞經驗考紀律部隊嘅…

呢份工真係差到咁
見有朋友都做咗好多年
雖然唔知佢追更追成點
其實係咪一個禮拜夜之後一個禮拜中更再一個禮拜早
有38-45歲既人妻
上幾個月 2號客運查行李有個幾靚女 應該2x
垃圾公司垃圾管理,入面勁多退休黑警扮晒野,多事非,晒時間,公司文化勁差,抄紀律部隊都on 撚鳩,食屎la 人工又唔高,去做私樓豪宅保安好過la
機保乜人都請 新移民又有呀叉又有白卡都有
如果後生既奉勸唔好浪費青春
師兄你做HR?
打手
即係除左番5日放1日之外一年仲有幾多日假?新入職有冇假?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞