感情專家 你問我答

118 回覆
3 Like 3 Dislike
點樣面對做返朋友嘅兩年前度
大問題分手 我提岀
佢熱情依舊

利申 絲打
有興趣可以睇下隔離以前 「仔仔笑騎騎」堆post
平時感情台堆感情問題基本有討論到

巴打你真識食
朋友介紹一個男仔
Keep住Wtsapp 左十個月但未見過面
上個月決定唔揾佢但佢近排又揾番我
我應該點做
拒絕左條仔 之後繼續做朋友先發現原來都幾想同佢一齊 點好?

最緊要手快啦
佢仲鍾意你就好簡單姐

終於一齊咗啦
點樣令對方有好感啊
我男朋友最近好少講冧我嘅說話 係咪對我冇咁中意?雖然佢依排好忙 但我都好care

利申拍左兩個月都冇就過熱戀期嗎?
點放低一個人?
佢成日都已讀我又冇交帶
同佢講又話我監視佢
然後又當我9up
我覺得好唔開心
其實我會擔心佢唔知去左邊 講低聲有幾阻你時間
成日都係我去搵佢 佢都好少主動話咩想見我咁
我仲可以點
我男朋友最近好少講冧我嘅說話 係咪對我冇咁中意?雖然佢依排好忙 但我都好care

...有可能係過咗熱戀 穩定咗就少講
點放低一個人?

自己傷夠諗通最快
佢成日都已讀我又冇交帶
同佢講又話我監視佢
然後又當我9up
我覺得好唔開心
我仲可以點

你係佢男朋友?

唔好咁快比咁多好野佢 滿足曬佢
拒絕左條仔 之後繼續做朋友先發現原來都幾想同佢一齊 點好?

最緊要手快啦
佢仲鍾意你就好簡單姐

終於一齊咗啦

佢成日都已讀我又冇交帶
同佢講又話我監視佢
然後又當我9up
我覺得好唔開心
我仲可以點

你要搞清楚佢係無咁鍾意你 定 本身性格係咁
佢成日都已讀我又冇交帶
同佢講又話我監視佢
然後又當我9up
我覺得好唔開心
我仲可以點

你要搞清楚佢係無咁鍾意你 定 本身性格係咁

我真係唔知 佢覆人地都唔覆我
點先可以挽返個 player轉頭令佢真係鐘意左我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞