感情專家 你問我答

118 回覆
3 Like 3 Dislike
點樣可以重新相信一個傷害過你嘅人

要睇咩原因
同你接受程度
第三者問題好易只係令佢隱藏得更深
同埋代表佢未玩夠

簡短啲黎講,係佢一開頭當我玩具咁玩,過左一段時間我死心嘅時候,佢好認真咁話要同我發展,叫我信佢

點信 開頭個動機
同個男仔一齊去日本,幾日同一個間房都冇事發生,佢係咪冇可能會中意我?
利申 真絲

好難講 太多原因啦 實有既

要睇咩原因
同你接受程度
同埋代表佢未玩夠

簡短啲黎講,係佢一開頭當我玩具咁玩,過左一段時間我死心嘅時候,佢好認真咁話要同我發展,叫我信佢

點信 開頭個動機

我好想信佢,但真係有心無力,好辛苦
可唔可以教我點做

佢仲屌鳩我成日提返以前嘅事
Sorry 我當唔到粉筆字咁抹走
同個男仔一齊去日本,幾日同一個間房都冇事發生,佢係咪冇可能會中意我?
利申 真絲

原本都當朋友
只係咁岩一齊有假又買到機票就去
點知去完覺得佢原來好好 就沉左船
利申 真絲

原本都當朋友

佢有話過當我好似細妹
我仲有冇機會

要睇咩原因
同你接受程度
同埋代表佢未玩夠

點信 開頭個動機

可唔可以教我點做

玩具有好多種喎
如果係對你唔好 咁咪同自己講比多次機會佢(同自己)

要睇咩原因
同你接受程度
同埋代表佢未玩夠

點信 開頭個動機

可唔可以教我點做

玩具有好多種喎
如果係對你唔好 咁咪同自己講比多次機會佢(同自己)

痴線 仲諗咩呀
玩完你 之後而家屌9你提
真係有心 就會俾啲耐性去證明自己對你認真啦
認真再玩多你一鍋咋
點先可以令到心儀對象心動?
份人太獨立,好似比得太少時間另一半
有冇問題
平時同女朋友出街可以講乜
覺得唔講野已經好好,但怕佢會覺悶
岩岩同暗戀對象send左個msg
問佢可吾可以食餐飯

講番少少background
之前同佢系Whatsapp 已經傾左一段時間
大家都feel到對大家有好感
已經約好哂食飯去邊到玩
但臨第一次約會
佢一百八十度轉變
推哂所有約會 我都吾知發生咩事
跟住就再冇Whatsapp
隔咗一排 即系今日
我send左個msg比佢
希望我可以藉呢餐飯表達我對佢既愛
岩岩同暗戀對象send左個msg
問佢可吾可以食餐飯

講番少少background
之前同佢系Whatsapp 已經傾左一段時間
大家都feel到對大家有好感
已經約好哂食飯去邊到玩
但臨第一次約會
佢一百八十度轉變
推哂所有約會 我都吾知發生咩事
跟住就再冇Whatsapp
隔咗一排 即系今日
我send左個msg比佢
希望我可以藉呢餐飯表達我對佢既愛

吾你老母系你老母
啱啱女朋友同我講佢唔係處
男朋友因為放唔低ex要同我分手 我可以點做 想等佢 想復合

佢擺明唔鍾意你啦 你問十個 十個都係咁答你
你咁樣等 最後等到佢都唔會珍惜你

件事好複雜 唔會係唔鐘意我 只係唔夠
利申 真絲

原本都當朋友

佢有話過當我好似細妹
我仲有冇機會

Flirt下佢睇下咩反應⋯
利申 真絲

原本都當朋友

佢有話過當我好似細妹
我仲有冇機會

Flirt下佢睇下咩反應⋯

再唔係真係好鍾意就改變下自已過一排先搵佢
比另一種感覺佢 同埋順手試下佢會唔會係咁搵返你(如果完全唔理擺到明呢刻對你無興趣)
之前有開過下post 想追既可以起我底
唉 之後約佢佢話忙present唔出黎
本身大家同學黎 情人節約到佢出黎睇戲食飯 出到黎都係普通吹下水咁無咩特別 返到去都有keep住傾
但之後約佢下個禮拜就話唔得閒要忙present 又無講咩日子先得 我話好啦 之後就已讀埋我
我諗都係放棄算
識左個女仔一個星期 日日都係咁sd msg同埋係上星期約左出街 可以點進一步 唔想比人fd zone
毒撚唔識追女仔
想一拖十有冇方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞