感情專家 你問我答

118 回覆
3 Like 3 Dislike
點樣唔傷害對方情況下,可以和平愉快分開!

你問題既 就加返個過程 慢慢冷淡少少
佢問題 ,對方理性既 就同佢認真傾下 係咪解決唔到個問題
固執既 你點做都唔會和平到
有幾專家
有幾專家

所謂既專家,我諗係自己不斷拍拖又分手咁,溝左唔知幾多條女得返黎既經驗掛

點會有可能和平愉快,自己心裡面總會有一點點既哀傷,就算話時間沖淡一切,心裡都總補點保留
訓醒未
有興趣可以睇下隔離以前 「仔仔笑騎騎」堆post
平時感情台堆感情問題基本有討論到
點先可以忘記
感情專家通常都唔識自救咖喎,你係唔係咁
點先可以忘記

巧合下識到新一個
大家都a0應該點做 我好想一野拖落去但又驚時候未到
感情專家通常都唔識自救咖喎,你係唔係咁

唔想見到有巴絲打距離追到佢地嘅對象只有一步之差而失敗 / keep落去
點解啲仆街仲可以幫俾綠帽人戴嘅人講說話?

果個post我覺得就算樓主幾肥都唔係派帽理由
平時笑肥婆只係抽水
大家都a0應該點做 我好想一野拖落去但又驚時候未到

約下出黎 人多/過馬路試下 有抗拒即係未得
(冇抗拒都唔代表得 ) or 傾多d曖昧野

雖然你好似假膠
點樣可以重新相信一個傷害過你嘅人
天生太童顏又唔靚仔可以點

第一次拍 拍左一個月 女友無啦啦攞起張相問我邊個黎,只係一張公仔畫 ,話好頹 點算好 驚到hihi 已經解釋哂 佢又話自己問題 明明果張只係我同學黎

要睇咩原因
同你接受程度
第三者問題好易只係令佢隱藏得更深
同埋代表佢未玩夠
男朋友因為放唔低ex要同我分手 我可以點做 想等佢 想復合

要睇咩原因
同你接受程度
第三者問題好易只係令佢隱藏得更深
同埋代表佢未玩夠

簡短啲黎講,係佢一開頭當我玩具咁玩,過左一段時間我死心嘅時候,佢好認真咁話要同我發展,叫我信佢
男朋友因為放唔低ex要同我分手 我可以點做 想等佢 想復合

佢擺明唔鍾意你啦 你問十個 十個都係咁答你
你咁樣等 最後等到佢都唔會珍惜你
同個男仔一齊去日本,幾日同一個間房都冇事發生,佢係咪冇可能會中意我?
利申 真絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞