眾籌登報嘅最新進度!!

1279 回覆
6254 Like 7 Dislike
以為今日朝日會有,所以買咗份嚟睇下!
不過都有講香港,都幾大篇!
等待巴打update刊登日期

我都想知。

今日,可能會成為我哋香港人扭轉命運嘅第一日。
世界各地嘅報章將會陸續刊登香港人嘅公開信,呼籲各國領袖喺G20為我哋發聲。

最新確認:
- 英國 - 《衛報》The Guardian 內頁全版
- 德國 - 《南德意志報》Süddeutsche Zeitung 政治版內頁第五頁全版
- 比利時 - Politico 網上版 G20專題

連同稍早前公佈嘅加拿大《環球郵報》The Globe and Mail,四份報章都會喺今日見街。

敬請期待。

https://t.me/Freedomhkg
what about Australia?
商業保密問題.留意稍後公佈
thanks

that's perfectly fine

would be great to have a list when will the ad be on what paper
冇錯
我想睇下係咪聽日要買一份留個紀念
外國朋友告知,佢地圈子討論報導既時候,註腳於'' 判國'' 文宣組方唔方便轉一轉落墨angle,或者登多幾張相,用相片說話
想問下UK Financial Times幾時有
好想買幾份收藏
我都想知
嘩屌啲相
日本幾時同邊份登?如果聽日我翻工前兜去便利店買
所以就係甘好既料連登仔都唔識用
宜家講緊送中
有冇人知the australian 出左未
支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞