眾籌登報嘅最新進度!!

1279 回覆
6254 Like 7 Dislike
借個位希望大家留意

「突發」民建聯開始怕了 加強蛇齋餅糭攻勢!
https://lih.kg/1259052
push
push
做得很好,感謝
認真蘋果一定要登!
唔好話人地日日都免費宣傳緊,同埋讀者一向係黃絲就唔洗浪費錢

第一,呢個g20全球登報係一個由群眾自發嘅運動,成個活動係一個整體而唔係獨立登報,個意義同蘋果自己出新聞係完全唔同!

第二,蘋果喺今次呢件事上幫到盡,蝕住做,如果買佢地頭版一嚟可以令佢地代表香港同其他國際大報平排列名,二嚟當少少金錢上支持
[最新消息] 朝日已confirm 但讀賣失敗咗
https://lih.kg/1258863

又話保密,究竟邊個真

錢絕對唔係問題,大把人想捐都未捐到
想問下仲可唔可以捐錢?
冇ga, 我人就喺美國, 呢度tabloids風氣一定冇英國咁盛行
我只係覺得呢個嚴肅嘅議題如果你想喺國際社會/輿論make noise, 一定係WSJ, WP, NYT 呢d所以權威, 大報登, 人地先會take you seriously, 我講出嚟把聲都大D
英國我冇咁熟但我知guardian 呢d最啱liberal睇, 佢地先係我地target audience
tabloids唔係冇價值, 但如果有限錢吓我會登哂d 大報先用嚟back up 自己
事實上而家出街攤開份報紙出嚟撘車睇嘅人真係少之又少, 無論大小報都好, 至少我住嘅NY係咁
你地o既執行力真係世界級!

強烈支持! 👍
感謝各巴打絲打出手幫助!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞