眾籌登報嘅最新進度!!

1279 回覆
6254 Like 7 Dislike
support
推 感動
我覺得tabloids最大威力係炒作, 當有d juicy 嘅新聞, 黑材料 (例如早幾日boris johnson 屋企警察上門發現有條女in distress), 呢個時候tabloid 就好powerful, 可以swing the tide, make or break someone. 只係我覺得香港呢件事上, G20, 傳統大報(左唔左膠都好)嘅讀者會more likely to give thoughts, do something than "most of those" who read tabloids, 你話我stereotype 又好, 純綷我覺得, i could be wrong
巴打, 而家爭論都無意思, 稿又出咗, 過兩日就登, 如果你喺英國不如都睇吓有冇方法spread the word或者睇吓文宣組要唔要當地聯絡人好過. tabloid 有冇讀者來稿? 唔賣廣告你都可以投吓稿摶佢登.

樓主/文宣team 如果要當地人又冇, 呢度有個, 隨時出聲, 今日可以按章工作
NY Times 好似係有asia edition 賣嘅
有冇把打有興趣投稿NYT或者其他報章

https://help.nytimes.com/hc/en-us/articles/115014809107-How-to-submit-an-Op-Ed-article

我地其實有d稿寫咗冇登到, 如果縮短吓條改吓可以當讀者來稿
印度呢
辛苦晒各位巴打絲打
大家真係好有愛好有義氣好愛香港
尋日睇住眾籌網個捐款係咁升真係
Support
加拿大27 號? = 香港28 號?
想問一問可以再課金未?
想問問UK Financial Times 27定28
人生第一次想做剪報,順便學下英文
辛苦了
感謝咁多位巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞