眾籌登報嘅最新進度!!

1279 回覆
6254 Like 7 Dislike
係呀 肥佬黎幫咗我哋好多
差唔多連登有咩行動都頭版宣傳咁滯

如果夠錢 不如登埋啦真係
咁又真係無理由全世界都有
反而自己香港人當事人無嘅
加油
3點正 updated Q&A , sorry大家

問:點解你地唔直接登頭版全版?
答:各地媒體生態同香港係有所不同,我哋嘗試接觸各份報章,有啲只能夠俾到15分之4既頭版版位,而有啲直情唔俾頭版黎登廣告,我哋已盡全力爭取更前更大既位置為香港發聲。

問:點解唔登埋上港蘋?
答:我哋今次眾籌目標係G20既成員國,而且所有捐款得來不易,所以目前都希望將錢花喺刀口上,以引起國際關注為首要,希望大家同各大本地媒體諒解。

問:點解唔/不如加埋某某國既某某報?
答:我哋原則係搵G20成員國裡面影響力較大/更多人睇既報章去查詢,過程牽涉我哋有冇相關成員接洽、相關報館有否回覆、有冇篇幅同日期,喺處理上可能真係會忽略左啲重要大報,呢方面我地好抱歉。再者目前愈黎愈接近G20開會既截稿deadline,我地更傾向首先完成手頭上處理緊的deal先,避免到時兩頭唔到岸。

問:除左各地紙媒會唔會登埋網路平台既廣告?
答:我哋之後再眾籌時會積極考慮登網路平台,但目前大家傾向到時優先補遺今次因資金/時間問題未能刊登嘅其它國家紙媒
真係好多謝你地
其實你有冇諗過用Save 呢個字雖然吸睛啲 但係會有反效果 比你窮比你慘比你無自由既地方大把 叫啲鬼去Save你真係會令人反感

企吓人哋角度諗啦 點解要save你唔係去save啲就嚟被迫死既人民
講真蘋果唔登報都助攻晒....

唉,我點都會支持肥佬黎!
推撚爆你先得
加油 好感動
真係好多謝你地!!!!
推!
多謝 大家戰士 出埋 Q&A 岩晒 我地d懶人包
PUSH
推!
好多謝
仲有好多有心人!
好想見到 "we shall never surrender" 的 Heading
因不會示人以弱,就似 612 當日義士,同616 2M+1一樣never surrender
不過最終如何都多謝各位付出的心血
多謝巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞