西人西事在西亞之巴打血淚史 (2)

435 回覆
49 Like 4 Dislike
唔打後記咁幾時有下個故
唔打後記咁幾時有下個故

近來有d 忙, 想打好番呢篇先, 因為之前既草草打左, 要趕出文
Bookmark 左2個月 尋晚先有時間睇 一睇就睇到4點 差d唔知醒起身返工

你睇左幾多粒鍾?

未12點訓落床開始睇
Bookmark 左2個月 尋晚先有時間睇 一睇就睇到4點 差d唔知醒起身返工

你睇左幾多粒鍾?

未12點訓落床開始睇

要4粒鍾? 好唔好睇先?
追晒, 佩服量地巴喺一間西公司都可以俾心機做野
但另一方面睇又幾蠢, 公司對你差仲咁落力做
想問吓你點解咁多年都唔轉工

其實有諗過, 不過做生不如做熟

同事關係好好?

同事關係好好?

除左經理, 總行高層, 其他同事, 熟客都好好
lm
樓主又係我呀
終於睇哂個故仔!好寫實!
睇完會知道香港真係有好多西老闆西上司西公司,我之前打工都完全明白果種心情,真係冇人情味可言。 不過我自己認為公司唔應該過份留戀,同事亦都唔好做朋友,自己做好本份,真係頂唔順就轉工。此處不留人,自有留人處!

希望各位都一齊努力,搵到錢,亦搵到自己理想工作!
樓主又係我呀
終於睇哂個故仔!好寫實!
睇完會知道香港真係有好多西老闆西上司西公司,我之前打工都完全明白果種心情,真係冇人情味可言。 不過我自己認為公司唔應該過份留戀,同事亦都唔好做朋友,自己做好本份,真係頂唔順就轉工。此處不留人,自有留人處!

希望各位都一齊努力,搵到錢,亦搵到自己理想工作!

謝謝你支持
下沉吧
Push
其實巴絲有問題, 我都答,
其實巴絲有問題, 我都答,

冇咩可能做呢行 幫你推下post
結局
仲有沒講客户number 沒verify 俾audit 周到就好煩

班audit 撚除左落 findings 重識乜春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞