(重開) [整合] 所有29個功能界別選民資格 (合共35席)

580 回覆
631 Like 4 Dislike
我講緊教育界轉其他功能界別, 唔係轉超區
轉5千去其他界別已經好夠.
社福界暫時都係泛民

推吖屌那星
可以玩埋, 幫佢地同政府update番有冇運作
推,

仲要推所有自動當選界別有競爭, 咁先有機會捉人地種票同 用選舉呈請DQ 佢地
thz bro 我會攻文化界
我覺得有得打嘅4個橙tick,三個保皇同民主派只係差唔遠,飲食界有人講咗係開餐廳就可以登記,呢個號召小店登記應該唔難

紡織及製衣就真係睇果個號召加入HKITA嘅成效係點,畢竟從來無人嘗試過挑戰呢個界別

批發及零售嗰85個商會,睇落啲名都覺得建制味濃,但係上屆區諾軒都攞到35%票,呢個有啲難預測

至於勞工界今屆都唔使諗,就算今日成立500個工會,都唔fulfill到係出年4月2日前運作一年嘅要求

區議會一都冇乜可能,建制嘅地區工作+每日150威力太強,民主派區議會過半數幾乎冇乜可能
全香港區議員互選 由於全港區議員7成都係建制派 所以泛民派人選都晒9氣
咁大家今年區議會要爭氣啲。如區議會過到一半,立法會又多一席
同問
有錢先有票投
乜撚嘢世界
HKITA 都要一年會員資格, 呢組目標應該都係2021 選委選舉
無可能 全港依家有約450個區議員 泛民先得120個 你話有無可能泛民會暴增100個區議員
強攻埋漁農界

發夢有朋友做漁護署, 佢話啲鄉下佬開嘅漁農界組織其實真係好鳩流流,盤數又亂,啲紀錄又唔齊全,send email去選舉事務處叫佢查下佢地應該有得諗
應該要問番政府

BTW, 衞生服務界 safe
push push thank you
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞